Golf

Houdt u van golfen? Wij ook!

Welkom in de Club met een voorliefde voor clubs...

Club Med houdt van sport in het algemeen en vooral van golf. 17 scholen aangepast aan alle niveaus, parcours ontworpen door de beste golfarchitecten op unieke locaties, services op maat van golfers... Profiteer van uw vakantie om uw handicap te doen dalen! Wat dacht u bijvoorbeeld van ons Resort Albion?

GOLFTERREINEN MET KARAKTER

Boeiend van begin tot einde

Bedwing de gevaarlijke rough van de Royal Golf Cabo Negro in Marokko, stel uw geduld op de proef op de grillige holes in Piemonte op 2000 meter hoogte in de buurt van ons Resort Pragelato of probeer de verrassende waterhindernissen van Kohama Island in Japan te ontwijken... Beoefen uw favoriete sport op een van de terreinen in de buurt van onze Resorts. U verveelt zich geen moment! Of wat dacht u van Opio in de Provence?

SUBLIEME RUIMTES

op uitzonderlijke locaties

Opgelet: Club Med is niet verantwoordelijk voor misgeslagen balletjes als gevolg van het oogverblindende landschap. Denk aan de vuurrode kliffen in Portugal, de savanne en de oceaan op Mauritius, de honderdjarige bomen van Vittel Ermitage... Al deze inspirerende omgevingen maken elke partij onvergetelijk! Ontdek bijvoorbeeld de golfbanen in de Algarve, vlakbij Resort Da Balaia, deze staan bekend als de mooiste van Europa.

Resorts waar u goed kunt golfen

Terug naar de sport-pagina

Klik hieronder om weer terug te gaan naar de sportpagina en te zien welke andere sporten Club Med aanbiedt.

Sportpagina