Onze bestemmingen

Zon of sneeuw, dichtbij of ver weg: uw vakantie, uw keuze! U kunt kiezen uit wel 80 verschillende Club Med Resorts in Europa, Azië, Afrika, Amerika of het Caribisch gebied. Wij zijn er zeker van dat uw droomvakantie er tussen zit!

U overweegt een vakantie in de Alpen? Zowel in de winter als in de zomer genieten de Alpen internationale faam! De Eiger, de Mont Blanc of de Gran Paradiso. Om maar drie bergen te noemen die elk jaar vele bergliefhebbers bezoeken. Een vakantie in de winter in de Alpen staat garant voor skigenot in de mooiste skigebieden van Europa. Als u uw zomervakantie doorbrengt in de Alpen, kunt u genieten van kalmte en rust en adembenemende landschappen ontdekken langs de wandelpaden. Zomer of winter, aan u de keuze! Club Med stelt u het hele jaar door all-in luxe vakanties voor op de mooiste plekjes in de Alpen.

Een reis in Europa? Vele bestemmingen zijn mogelijk! Frankrijk, Spanje, Italië, Griekenland, Turkije, Portugal, Sicilië en meer. Stuk voor stuk bestemmingen die u kunt ontdekken met Club Med. Om van uw vakantie in Europa een uniek moment te maken, verwelkomt Club Med u in een van de vele Europese resorts die uitgerust zijn met infrastructuren van topklasse en waar vele activiteiten worden aangeboden voor jong en oud. Combineer luxe met all-inclusive om in Europa een vakantie door te brengen die u nooit zult vergeten!

Vanaf 960 € In plaats van 1 130 € per persoon*
Met vlucht

Agadir

Marokko

Een reis naar Afrika is de gelegenheid om een uitgestrekt gebied te ontdekken dat een unieke mix biedt tussen traditie en eigentijdsheid. Elk land in Afrika heeft haar cultuur, haar tradities en haar landschappen. Voor een korte vakantie in Afrika of een weekendje weg kunt u Tunesië of Marokko ontdekken en afreizen naar het land van Duizend-en-een-nacht. Maak uw keuze uit onze resorts in Agadir, Djerba of Marrakech. Om u nog meer onder te dompelen in een andere omgeving en het intense en betoverende Afrika te ontdekken, kiest u voor een vakantie in Egypte of Senegal. Welke bestemming u ook kiest, Club Med begeleidt u om van uw vakantie in Afrika een onvergetelijk moment te maken door all-in luxe vakanties voor te stellen in al zijn Dorpen.

Wie heeft er nog nooit gedroomd van een reis naar de Caraïben? Blauwe zee, altijd zon en fijn wit zand! Drie woordjes die alles zeggen over uw volgende vakantie in de Caraïben. Stelt u zich eens voor: een idyllisch tropisch eiland, dagen gevuld met een brede waaier van activiteiten, en daarbovenop nog een vleugje lokale sfeer en een zonovergoten glimlach op ieders gelaat. Dat is het helemaal! Club Med stelt u all-in luxe vakanties voor op de mooiste eilanden van de Caraïben: Guadeloupe, Martinique of de Dominicaanse Republiek. U kunt er met volle teugen genieten van het turquoise blauwe water, witte zandstranden, een weelderige plantengroei en een exotische omgeving die uitnodigt om tot rust te komen.

Vanaf 2 055 € In plaats van 2 418 € per persoon*
Met vlucht

Kani

Maldiven

Een reis naar de eilanden in de Indische Oceaan staat borg voor een paradijselijke vakantie die helemaal in het teken staat van ontspanning en welzijn! Mauritius en de Malediven zijn de hoogst aangeschreven bestemmingen voor een verblijf in het hartje van de Indische Oceaan, en terecht! Stranden met fijn wit zand, turkooisblauw warm water, een adembenemend mooie zeebodem en veel meer. Stuk voor stuk redenen die van deze bestemming een aards paradijs maken. Geniet van de all-in luxeverblijven van Club Med om een droom te beleven te midden van de Indische Oceaan.

Een reis naar Amerika? Club Med stelt u verblijven van het topgamma voor in de Verenigde Staten, in Florida of in Centraal-Amerika, in Mexico! Dit gebied dat werd ontdekt door Christoffel Columbus is ondertussen uitgegroeid tot een gedroomde vakantiebestemming! Met haar stranden, zijn zon en de nabijheid van Miami hebben verblijven in Club Med Florida meer dan één troef voor een droomvakantie met het hele gezin. Hebt u zin in folklore, kleuren en een kennismaking met een cultuur met een rijke geschiedenis? Treed dan in de voetsporen van de Maya’s tijdens een vakantie in Mexico.

Een reis naar Zuid-Amerika om u tijdens uw vakantie onder te dompelen in een andere omgeving! Een reis naar Zuid-Amerika is een moment van ontdekking en verwondering, gaande van folklore over tradities tot economische ontplooiing. Van de Andes tot de stranden van Ipanema: uw vakantie in Zuid-Amerika belooft een verrijkende cultuurschok te worden, op het ritme van de samba! Om van uw verblijf in Zuid-Amerika een onvergetelijk moment te maken, stelt Club Med u all-in luxe vakanties voor in Brazilië, aan de stranden van Salvador de Bahia, in Trancoso, een echte Braziliaanse hotspot, of in Itaparica, ten zuiden van Rio de Janiero. Nieuw in Brazilië is Lake Paradise!

Een reis naar Azië om u tijdens uw vakantie onder te dompelen in een andere omgeving! Lachende gezichten en rust, tradities, opmerkelijke landschappen en paradijselijke stranden... Stuk voor stuk redenen waarom verblijven in Azië en Zuidoost-Azië zo hoog aangeschreven staan! Kies om het Verre Oosten te ontdekken voor een verblijf in China of Japan. Als u tropische landschappen en zalig nietsdoen op paradijselijke stranden verkiest, ontdek dan de Club Med-resorts in Thailand, Indonesië of Maleisië. Voor uw vakantie in Azië stelt Club Med u all-inclusive luxe verblijven voor in 5 schitterende landen, met de garantie van authentiek designlogies, een verfijnde lokale keuken en tal van activiteiten voor jong en oud.

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?