Huwelijksreismet Club Med

10%* korting op onze mooie bestemmingen voor koppels

10% op de volgende Resorts:

Vanaf 1 439 € In plaats van 1 693 € per persoon*
Met vlucht

Bali

Indonesië

Bereid uw huwelijksreis voor

Club Med helpt u!

• Waarom op huwelijksreis met Club Med?
• Is het mogelijk om met uw kinderen te vertrekken?
• Waarheen?
• Wanneer te boeken?

Een huwelijksreis is een uniek moment in uw leven, kiezen voor Club Med is de garantie om het magisch te maken. De mooiste plekken ter wereld, een service op maat gemaakt, gerenommeerde spa's, gegarandeerde privacy en vele kleine verrassingen... Begin je leven samen in de beste omstandigheden. Met ons "huwelijksreis"-aanbod, vertrekt u voor een luxe droomreis en geniet van 10%* korting op uw vakantie.

Ontdek onze andere bestemmingen

Natuurlijk is dat mogelijk! Club Med, brengt geluk naar alle mensen. Ga op familiehuwelijksreis om mooie momenten samen te delen of laat uw kinderen plezier beleven met onze G.O's wanneer u maar wilt. Vanaf 4 maanden t/m 17 jaar biedt Club Med je kleintjes een vakantie die hen zal verrassen en laten groeien dankzij de verschillende (kinder)clubs die aangepast zijn op hun leeftijd. De Mini Club Med vanaf 4 jaar is inbegrepen in uw pakket.

ONTDEK ONZE KINDEROPVANG

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?