Turks & Caicos eilanden

De Club Med 2 zal deze winter niet naar de Caraïben varen en zal de transatlantische oversteek weer maken aan het einde van 2021.

CLUB MED TURKOISE HEEFT ER EEN 4E TRIDENT BIJ

Sinds vorig jaar

Club Med Turkoise, ons Resort aan het mooiste strand ter wereld, kreeg onlangs een volledige make-over. Alleen, met twee of onder vrienden beleeft u hier een paradijselijke all-inclusive vakantie met de voetjes in het zand.

Zin in een reis naar de Caraïben? Ontdek de Turks- en Caicoseilanden in het zuidoosten van de Bahama's. De acht Turks- en Caicoseilanden, voormalige kapersschuilplaatsen, zijn nu een droombestemming voor wie wil genieten van een verblijf in een aards paradijs! Dit Club Med-dorp, gelegen in Turquoise en voorbehouden voor volwassenen, is een ideale plek voor vakantie onder vrienden of op uw eentje. U geniet van een all-in luxeverblijf in de prachtige omgeving van de Caraïben, waar u onbeperkt kunt feesten op het strand! Kom na een wilde nacht weer op krachten door ontspanning op het witte zandstrand af te wisselen met een zwempartijtje in het turkooisblauwe water. Deze reis naar Turquoise in de Caraïben zal ongetwijfeld een onvergetelijke indruk nalaten! U geniet van de eenvoud van een all-in verblijf en het comfort van een luxevakantie.

Turkoise

De acht Turks en Caicos eilanden, voormalige kapersschuilplaatsen ten zuidoosten van de Bahamas, zijn nu een droombestemming en een duikersparadijs. Resort Turkoise ligt in Grace Bay, in het Noordoosten van het hoofdeiland Providenciales (Turks en Caicos). Langs een paarlemoeren zandstrand dat zich uitstrekt zover het oog reikt, staan de kleurrijke bungalows tussen de hibiscusplanten.

Resort Turkoise is bedoeld voor volwassenen die hier de hele dag kunnen sporten en daarna nog tot diep in de nacht kunnen dansen.

EEN NIEUW ZWEMBAD

Begin de dag goed door in het sublieme overloopzwembad in het centrum van het Resort te relaxen

NIEUWE HOOFDBAR

Ontdek de nieuwe hoofdbar voor versnaperingen en cocktails op elk moment van de dag... en de avond

NIEUW DESIGN VOOR DE DELUXE KAMERS

Bewonder het prachtige uitzicht op de oceaan vanaf het balkon van onze vernieuwde Deluxe kamers

DEZE BESTEMMINGEN SPREKEN U WELLICHT OOK AAN: