Een overzicht van de beste activiteiten voor in de Dominicaanse Republiek!

Wat te doen in de Dominicaanse Republiek? Waarom zou u niet van nature naar de bijna 600 km aan stranden gaan? Ontsnap, geniet van de weelderige natuur en ontdek het erfgoed, doordrenkt met geschiedenis: hier is onze gids zodat u weet wat te doen in Dominicaanse Republiek.

VOEG DIT TOE AAN HET NIKSEN IN DE STAD PUNTA CANA

Bezoekt u de Dominicaanse Republiek? Geniet van de rust die paradijselijke stranden van Punta Cana bieden, wiens water u prachtige middagen van baden belooft.

De regio bevat veel schatten die krioelen in de tropische vegetatie, en omgeven door het kristallijn blauwe water. Degenen die zichzelf willen isoleren van de drukte zullen hun rust vinden met een breed scala aan verlaten stranden, duizelingwekkende watervallen, maar ook door te verdwalen in de oneindige jungle.

Onder deze natuurlijke juwelen bevindt zich het rustige Playa Juanillo, beschut tegen de omliggende drukte. Het water is bijzonder transparant, omdat er totaal geen zeewier is en het zand sneeuwwit gekleurd is. Ideaal voor een **snorkelsessie **!

De meest gedurfde zullen op de golven varen aan boord van een zeilboot, terwijl anderen zullen rusten onder de beschutting van een kokospalm, comfortabel genesteld in een van de vele hangmatten. 's Avonds kunt u genieten van het geluid van concerten die vaak op het strand plaatsvinden met op de achtergrond het zoete geluid van de golven.

Wist u dat..?

In Punta Cana en elders geniet werd van het ritme van de merengue. Het wist muziek en de nationale dans te veroveren, net zoals Latijns-Amerika en vele Europese landen die werden verleid door het furieuze ritme en de eenvoudige en melodieuze woorden. Gemakkelijker om te dansen dan de beroemde salsa, de merengue overspoelt het land met vrolijke deuntjes.

Onze Resorts in de Dominicaanse Republiek

WEES EEN AVONTURIER IN BAVARO

De Bavaro-zone bevat ook een ontelbare hoeveelheid aan adembenemende stranden. Tijdens een bezoek aan de Dominicaanse Republiek geniet u van de enorme natuurlijke speeltuin.

Watersportliefhebbers gaan aan boord van een catamaran of trekken hun duikpak aan om de prachtige **onderwaterwereld van de regio ** te verkennen of, wanneer de golven brullen, de uitdaging aan te gaan op hun surfplank.

Voor reizigers die geen idee hebben wat ze kunnen doen in de Dominicaanse Republiek voor sensatie, is het handig om te weten dat Bavaro een avonturenpark heeft waarmee u zich kunt vullen met adrenaline. Houdt u van duizeligheid? Ga op de enorme trampoline waarmee u over de omringende vegetatie springt. En voor de dappersten, maak een ritje op een van de zip-lines die u boven de natuurlijke zwembaden laten vliegen.

Om te herstellen van al deze emoties, aarzel dan niet om de enorme ambachtelijke markt van Bavaro te verkennen, waar Haïtiaanse schilderijen, keramische sculpturen en verschillende snuisterijen uit de traditioneel Dominicaanse ambachtelijke industrie te vinden zijn. Misschien werd u verleid door een massage, voorgesteld door sprookjesachtige Haitians?

OBSERVEER DE LOKALE FLORA EN FAUNA

Houdt u van de natuur en weet u niet wat er bezocht moet worden in de Dominicaanse Republiek? Een wandeling in een nationale park om de lokale flora en fauna te ontdekken is een zeer betoverend vooruitzicht.

Onder de vele ecologische parken in de Dominicaanse Republiek verdient Punta Cana al de aandacht. Meer dan honderd soorten vogels hebben er hun intrek genomen, waarvan er 27 alleen op het grondgebied leven. Kijk omhoog om de groepen vogels te observeren die door de lucht vliegen of neergestreken op de bomen zitten, bewonder de flora zoveel als u kunt. Het zou inderdaad ambitieus zijn om het volledig te willen ontdekken, omdat bijna 500 soorten verschillende planten bloeien op het land!

De kleintjes kunnen ook naar de miniatuurdierentuin gaan, terwijl alle generaties samen koude rillingen bieden binnen de boerderij met leguanen. Een ongekend bezoek.

ook interessant