Ontspanning en plezier staan voorop

vakanties met de hele familie

Kerstmis, Nieuwjaar, Carnaval, Pasen, zomer en herfst... Door vroeg te boeken, krijgt u de beste keuze! Ontdek nu onze mooiste Resorts voor in de schoolvakanties!

Kerstvakantie 2022-2023

Kerst, Oud & Nieuw

Wat dacht u van een kerstvakantie in ons wintersportresort Grand Massif Samoëns Morillon voor een buitengewone familiewintersport? Of het nieuwe jaar goed inluiden in de Franse Alpen in ons Resort La Rosière? Bent u klaar om de pistes op te gaan? Voor een wintersportvakantie in Italië raden we ook echt Pragelato Sestrière aan vanwege de Italiaanse charme en heerlijke lokale gerechten.

Toch liever even aan de kou ontsnappen en heerlijk ontspannen op het strand? Kies dan voor ons familieresort La Pointe aux Canonniers op Mauritius. Er zijn veel Resorts op Mauritius, maar geen enkele verslaat La Pointe op het gebied van kinderclubs. Uw kinderen maken nieuwe vriendjes van over de hele wereld. In de tussentijd hebt u zelf alle tijd om te waterskiën of te zeilen.

Wanneer?
Alle regio's: 24 december 2022 t/m 8 januari 2023

Ontdek al onze bestemmingen

Voorjaarsvakantie / krokusvakantie 2022

Carnaval

In de voorjaarsvakantie genieten van de zon? Wij verwelkomen u graag in één van onze paradijselijke Resorts. Kies bijvoorbeeld voor Punta Cana, met haar Circus School by Club Med platform een paradijs voor jong en oud! Of al eens aan Bali gedacht? Onze kamers en zwembaden van het Resort Bali, Indonesië, liggen in een weelderig natuurgebied. Makaken, gibbons, varanen, zeldzame vogels en kleurrijke vlinders delen hun woongebied met u. Of altijd al van een vakantie op Mauritius gedroomd? Kom dan naar ons Resort La Plantation d'Albion en geniet in een ongekende wereld van luxe en verfijning. Uiteraard leent de voorjaarsvakantie zich ook perfect voor een wintersportvakantie. Met het gezin naar Grand Massif?. In bepaalde weken bieden wij Nederlandstalige skibegeleiding aan. Of onze nieuwste parel in de Franse Alpen? La Rosière. Wie eenmaal een all-inclusive wintersportvakantie naar Frankrijk ervaart, wil niet meer anders!

Wanneer?
Regio Noord 19 februari t/m 27 februari 2022
Regio Midden 26 februari t/m 6 maart 2022
Regio Zuid 26 februari t/m 6 maart 2022

Ontdek al onze bestemmingen

Meivakantie 2022

Koningsdag, Bevrijdingsdag

Neem alvast een voorsprong op uw zomervakantie en geniet van de eerste zon dicht bij huis. Op een aantal uur rijden vindt u La Palmyre Atlantique, een zojuist compleet gerenoveerd Resort aan de Atlantische Oceaan. De mooiste fietstochten, zeilen, ontspanning... De oesters daar zijn een echte must-try! Dol op de Provence? Ga voor Opio, waar u geniet van de Zuid-Franse zon, heerlijk eten en de beste wijnen. Daarnaast zijn de kamers zojuist gerenoveerd en hebben de restaurants ook een make-over gekregen. Of wat dacht u van Da Balaia, in de Portugese Algarve, voor een fijne familievakantie.

Wanneer?
Regio Noord**: 30 april t/m 8 mei 2022
Regio Midden**: 30 april t/m 8 mei 2022
Regio Zuid**: 30 april t/m 8 mei 2022

** Deze vakantie kan door scholen zelf met een week worden verlengd

Ontdek al onze bestemmingen

Zomervakantie 2022

Zon, zee, strand

Heerlijk! De zomervakantie is in aantocht. Wij helpen u graag met het uitkiezen van uw mooiste zomervakantie. Bent u bijvoorbeeld als eens op Bali geweest? Jong en oud genieten daar van natuur, cultuur en alles van dit prachtige eiland te bieden heeft.
Of blijft u liever dichtbij en kiest u voor Portugal? Da Balaia is zojuist gerenoveerd en staat te popelen u te ontvangen. Of klopt uw hart sneller voor het Caribisch gebied? Dan is Punta Cana, op de Dominicaanse Republiek echt iets voor u. Waar u deze zomervakantie ook naartoe gaat, bij Club Med beleeft u altijd een op en top luxe vakantie waar alles tot in de puntjes is verzorgd.

Wanneer?
Regio Noord: 16 juli t/m 28 augustus 2022
Regio Midden: 9 juli t/m 21 augustus 2022
Regio Zuid: 23 juli t/m 4 september 2022

Ontdek al onze bestemmingen

Herfstvakantie 2022

Toe aan wat zon in de herfstvakantie? Marokko is een betoverende oosterse bestemming met Marrakech als parel in de kroon. Deze levendige stad in Marokko geeft u een continu gevoel van blijdschap en geluk stroomt door u heen als u door ons Resort Marrakech la Palmeraie wandelt. De kleuren van het Resort, de zon op uw gezicht, de heerlijke geur, het stromende water om u heen en de verrassende flora maken het duizend-en-een-nacht sprookje compleet. Of ga naar Mexico en ontdek de indrukwekkende Maya tempels, lange witte stranden en het kristalhelder water bij ons Resort Cancún.

Wanneer?
Regio Noord: 15 okt 2022-23 okt 2022
Regio Midden en Regio Zuid: 22 okt 2022-30 okt 2022

Ontdek al onze bestemmingen