Schoolvakanties

bij Club Med

Ontspanning en plezier staan voorop

vakanties met de hele familie

Kerstmis, Nieuwjaar, Carnaval, Pasen, zomer en herfst... Door vroeg te boeken, krijgt u de beste keuze! Ontdek nu onze mooiste Resorts voor in de schoolvakanties!

Voorjaarsvakantie / krokusvakantie 2020

Carnaval

In de voorjaarsvakantie genieten van de zon? Wij verwelkomen u graag in één van onze paradijselijke Resorts. Kies bijvoorbeeld voor Punta Cana, met haar CREACTIVE by Cirque du Soleil platform een paradijs voor jong en oud! Of al eens aan Maleisië gedacht? Onze bungalows van het Resort Cherating Beach, Maleisië, zijn gebouwd op palen en liggen in een weelderig natuurgebied van 80 hectare. Makaken, gibbons, varanen, zeldzame vogels en kleurrijke vlinders delen hun woongebied met u. Of altijd al van een vakantie op Mauritius gedroomd? Kom dan naar ons Resort La Plantation d'Albion 5T en geniet in een ongekende wereld van luxe en verfijning.

Wanneer?
Regio Noord 20 feb 2021 t/m 28 feb 2021
Regio Midden 20 feb 2021 t/m 28 feb 2021
Regio Zuid 13 feb 2021 t/m 21 feb 2021

Ontdek al onze bestemmingen

Meivakantie 2021

Koningsdag, Bevrijdingsdag

Neem alvast een voorsprong op uw zomervakantie en geniet van de eerste zon dicht bij huis. Kies voor ons Resort Gregolimano, een echt Europees paradijs. Het heldere blauwe water en het witte zand maken het moeilijk te geloven dat u echt zo dicht bij huis bent. Dol op de Provence? Nieuw in Opio is het CREACTIVE by Cirque du Soleil platform. Waar getrainde circusartiesten u en uw kinderen de trucs en magie van het circus leren. Daarnaast zijn de kamers zojuist gerenoveerd en hebben de restaurants ook een make-over gekregen. Maak u klaar voor het vernieuwde Opio en de vakantie van uw dromen!

Wanneer?
Regio Noord**: 1 mei t/m 9 mei 2021
Regio Midden**: 1 mei t/m 9 mei 2021
Regio Zuid**: 1 mei t/m 9 mei 2021

** Deze vakantie kan door scholen zelf met een week worden verlengd

Ontdek al onze bestemmingen

Zomervakantie 2021

Zon, zee, strand

Heerlijk! De zomervakantie is in aantocht. Wij helpen u graag met het uitkiezen van uw mooiste zomervakantie. Bent u bijvoorbeeld als eens op Bali geweest? Jong en oud genieten daar van natuur, cultuur en alles van dit prachtige eiland te bieden heeft.
Of blijft u liever dichtbij en kiest u voor Portugal? Da Balaia is zojuist gerenoveerd en staat te popelen u te ontvangen. Of klopt uw hart sneller voor het Caribisch gebied? Dan is Punta Cana, op de Dominicaanse Republiek echt iets voor u. Waar u deze zomervakantie ook naartoe gaat, bij Club Med beleeft u altijd een op en top luxe vakantie waar alles tot in de puntjes is verzorgd.

Wanneer?
Regio Noord: 10 juli t/m 22 augustus 2021
Regio Midden: 17 juli t/m 29 augustus 2021
Regio Zuid: 24 juli t/m 5 september 2021

Ontdek al onze bestemmingen

Herfstvakantie 2021

Toe aan wat zon in de herfstvakantie? Marokko is een betoverende oosterse bestemming met Marrakech als parel in de kroon. Deze levendige stad in Marokko geeft u een continu gevoel van blijdschap en geluk stroomt door u heen als u door ons Resort Marrakech la Palmeraie wandelt. De kleuren van het Resort, de zon op uw gezicht, de heerlijke geur, het stromende water om u heen en de verrassende flora maken het duizend-en-een-nacht sprookje compleet. Of ga naar Mexico en ontdek de indrukwekkende Maya tempels, lange witte stranden en het kristalhelder water bij ons Resort Cancun Yucatan.

Wanneer?
Regio Noord: 16 oktober t/m 24 oktober 2021
Regio Midden: 16 oktober t/m 24 oktober 2021
Regio Zuid: 23 oktober t/m 31 oktober 2021

Ontdek al onze bestemmingen