Beleef onvergetelijke momenten in Guadeloupe met uw gezin

Verken Guadeloupe, tussen land, zee en bergen met uw gezin.

Waar te verblijven? Resort Club Med La Caravelle is ideaal voor uw familievakanties

La Caravelle

La Caravelle, op de Grande-Terre "vleugel" van Guadeloupe, verwelkomt u voor een fantastische all-inclusive vakantie op dit Franse eiland in West-Indië. Tussen de Club Med-sporten - windsurfen, zeilen, vliegende trapeze en nog veel meer kunt u heerlijk relaxen op het strand. Het mooiste strand van Guadeloupe is helemaal van jou! Vanaf juli 2019, zijn er nieuwe producten om te ontdekken in uw Resort, met een verrijkt aanbod voor gezinnen en nieuwe ervaringen waar iedereen van kan genieten.

Ontdek Guadeloupe met uw familie:

Een nieuwsgierige natuur vol verrassingen

Guadeloupe National Park is het grootste oerwoud van de Antillen. Het park werd gedomineerd door de Soufrière en biedt u aan de zeezijde de mangroven van het zeereservaat Grand Cul-de-sac. Een bezoek aan Grande-Terre mag niet ontbreken tijdens uw gezinsvakantie in Guadeloupe. Wat kleiner, het eilandje Macou, dat alleen toegankelijk is per boot, is de officiële thuisbasis van de heremietkreeften. Nog een must-see voor een leuke vakantie met het gezin, op 1 uur van Club Med La Caravelle: de warmwaterbronnen van Bouillante die aan zee ontspringen, zoals het Thomas-bad, een enorm natuurlijk bad dat vlak langs de kust loopt.

ONTDEK DE MUST-SEES VOOR EEN FAMILIEVAKANTIE

Uw familieverblijf in Guadeloupe, een bron van plezier en vrije tijd

Ontdek als gezin de plantages, het heldere water en de stranden van Marie-Galante, voordat u eropuit gaat om te zwemmen met dolfijnen en schildpadden. Eenmaal teruggekeerd in Club Med La Caravelle in Grande-Terre, wandelt u langs de zuidkust en koestert u in de zon op de beroemde stranden van Le Gosier of La Caravelle.

NA DE UITSTAPJES, OP NAAR DE KINDERCLUBS VOOR GROOT EN KLEIN

Ook interessant voor u...