Een zomer in de bergen bij Club Med

Ain't no mountain high enough!

Reizen naar Frankrijk, kleurcode: geel
U kunt vanuit Nederland naar Frankrijk reizen met uw coronabewijs (Digitale Corona Certificaat - DCC) in Frankrijk 'pass sanitaire' genoemd, als u voldoet aan één van de volgende voorwaarden:

 • U bent 7 dagen (of langer) geleden volledig gevaccineerd (Pfizer, Moderna, AstraZeneca of Covishield). U kunt dit aantonen in de Corona Check app of met het gele boekje.
 • U heeft minimaal 4 weken (28 dagen) geleden het Janssen-vaccin gerkregen. U kunt dit aantonen in de Corona Check app of met het gele boekje.
 • U bent hersteld van COVID-19 en u heeft minstens 7 dagen gelenden 1 vaccinatie gekregen. U geldt dan als volledig gevaccineerd. U kunt dit aantonen in de Corona Check app of met het gele boekje.
 • U bent besmet geweest met COVID-19 en kunt bewijzen dat u hersteld bent aan de hand het herstelbewijs (deze dient minimaal 11 dagen en maximaal 180 dagen geleden te zijn afgegeven).
  Als u niet (volledig) bent gevaccineerd moet u een negatieve PCR- of antigeentest hebben die niet ouder is dan 24 uur voor vertrek naar Frankrijk (gerekend vanaf het moment van afname). Deze voorwaarden gelden ook voor kinderen vanaf 12 jaar. Kinderen tot en met 11 jaar hoeven niet getest te worden.

Het DCC (Digitaal Corona Certificaat) is te verkrijgen via de CoronaCheck-app. Ga naar https://coronacheck.nl/nl/ voor uw coronabewijs. De Pass Sanitaire verkrijgt u via de app Tous Anti Covid, te downloaden in de Appstore of in de Google Play Store

Maatregelen in Frankrijk
Kijk voor een actueel en volledig overzicht van maatregelen in Frankrijk en per gemeente op de officiële website van de Franse regering. Volgens onze informatie geldt er op dit moment:

 • Erewoordverklaring Frankrijk: Reizigers moeten voor vertrek een erewoordverklaring invullen en bij zich hebben.
 • Een mondkapjesplicht vanaf 11 jaar in alle afgesloten ruimtes en in het openbaar vervoer. Let op: in Charente-Maritime, waar ons Resort La Palmyre Atlantique ligt, geldt de mondkapjesplicht ook weer buiten. Ook in de alpenresorts is het mondkapje buiten op drukke plekken weer verplicht.
 • Er is geen avondklok meer.
 • Social distancing afstand: 1 meter
 • Er is geen quarantaineplicht bij aankomst in Frankrijk.

Terugkomst naar Nederland
Tot en met 7 augustus heeft u geen coronabewijs nodig voor de terug te reizen naar Nederland. Vanaf 8 augustus moet iedereen vanaf 12 jaar, ongeacht het vervoermiddel, een Digitaal Corona Certificaat kunnnen voorleggen, dit kan zijn:

 • Een vaccinatiebewijs waaruit blijkt dat u volledig bent gevaccineerd. De laatst prik moet minimaal 14 dagen geleden zijn gezet.
 • Een herstelbewijs waarbij de positieve NAAT(PCR)-test minimaal 11 dagen en maximaal 180 dagen geleden moet zijn afgenomen.
 • Een PCR-test met een negatief resultaat van maximaal 48 uur oud voor vertrek naar Nederland.
 • Een antigeen sneltest met een negatief resultaat van maximaal 24 uur oud voor vertrek naar Nederland.
  Daarnaast geldt het dringende advies vanuit de Nederlandse overheid: doe bij thuiskomst voor de zekerheid een zelftest (tussen dag 2-5), ook als u gevaccineerd bent.

Gezondheidsverklaring RIVM: Het RIVM verplicht alle reizigers die per vliegtuig vanuit Nederland naar een bestemming afreizen binnen 24 uur voor vertrek een gezondheidsverklaring in te vullen. Het formulier is verplicht voor zowel heen- én terugreis.

Let op: Deze genoemde maatregelen veranderen geregeld. Wij raden u dan ook aan om dit na te gaan op www.nederlandwereldwijd.nl op https://www.traveldoc.aero/, op de website van reopen Europa of om contact op te nemen met ons op 0900 20 20 306 of infonl@clubmed.com

Ons Resort Pragelato Vialattea is dit seizoen gesloten en zal haar deuren weer openen in december 2021.

Laat u verleiden door de bergen in de zomer

Ontdek onze Resorts en Chalets op de mooiste plekken in de Alpen
23 activiteiten voor het hele gezin
Elk Resort heeft een buitenzwembad
Wellness- en yogaprogramma's
Lokale en smakelijke gastronomie
Gratis verblijf tot 6 jaar

Eén van de beste vakantiebestemmingen als u het ons vraagt? Een zomervakantie in de bergen! Neem de kinderen en de grootouders mee en beleef samen een onvergetelijke bergvakantie in de prachtige natuur. Kraakheldere bergmeren, zonnebaden aan het zwembad, mountainbiken, nordig walking, raften of bergwandelingen? In het hart van de Franse Alpen krijgen de valleien van de Savoies en de Dauphiné in juni, juli en augustus zomerkleuren. Elke vallei heeft een uniek landschap met een geweldig uitzicht en een diversiteit aan flora en fauna… Geniet van dit berglandschap en maak van de bergen uw nieuwe speeltuin. Er gaat niks boven een bergvakantie!

Onze Resorts in het hart van de Alpen voor uw zonvakantie

De schoonheid van de toppen

De Alpen bieden ** grandioze landschappen**, ** een uitzonderlijke diversiteit aan flora en fauna ** en een ** lokale cultuur doordrenkt van geschiedenis en authenticiteit**. Proef de frisse lucht en de stilte van de bergen.

Een levensgrote speeltuin

Een veelvoud aan activiteiten om de batterijen op te laden of uzelf te overtreffen en misschien passies te (her)ontdekken:
** § Family rally
§ Picknicken in het bos
§ Wandelingen om de flora en fauna te ontdekken **

Schone berglucht

Ontspanning is een essentieel onderdeel van elke zomervakantie... In de bergen is elk moment rustgevend! De lucht is schoon en de omgeving is stil. Adem diep in en uit en voel de ontspanning.

De bergen in de zomer voor elk wat wils

Sportvakanties, wellness, met familie of vrienden...

Activiteiten om uzelf te overtreffen

Of neem de tijd om na te denken

Geen sportarena is mooier dan de bergen. Bij Club Med kunt u kiezen uit een groot aantal sporten (inclusief en tegen betaling) voor alle niveaus, zodat u uzelf kunt overtreffen of even de tijd kunt nemen om te genieten van deze schitterende omgeving. Welke sport kiest u?

Voor jong en oud, veel bergactiviteiten!

Sportieve ontmoetingen

Weken met demonstraties, tips en toernooien

Kom kennismaken met de kampioenen tijdens de fantastische sportweken van Club Med! Ambassadeurs van trailrunning en mountainbiken delen hun ervaringen. Ontmoet ze in het Resort tijdens onze fantastische Amazing-weeks. **Lees meer> **

LAAT UW WINNENDE KANT ZIEN

Op het programma:
• Kampioenen aanwezig tijdens de week in het Resort
• Sportworkshops onder leiding van kampioenen met demonstraties en persoonlijke tips
• Ontmoet de kampioenen tijdens de avond en vraag ze alles
En zelfs een paar verrassingen!

** Dit programma is inbegrepen in uw vakantiepakket. **

Wellness activiteiten

Profiteer van een uitzonderlijke omgeving om op adem te komen

Activiteiten om los te laten

En maak opnieuw verbinding!

Zwemmen, mediteren, wegdromen... Tijdens een vakantie met Club Med in de bergen beleeft u bijzondere momenten in de natuur met uw geliefden en uzelf! Ontdek al onze inbegrepen en à la carte activiteiten die u een energie-boost geven. Als u zoekt naar 'beste vakanties voor stellen' staat een actieve bergvakantie bij Club Med hoog aan de lijst!

Yoga by HebersonInbegrepen

Geniet van een unieke yoga-ervaring, met uitzicht op de nabijgelegen bergtoppen, met de VIBHAVA YOGA methode ontwikkeld door Heberson Oliveira. Deze harmonieuze methode leert u te ademen, te concentreren en te ontspannen. Probeer de yogaschool van Heberson in ** Alpe d'Huez 4§ ** en in ** Arcs Panorama 4 § **.

Een verkwikkend verblijf tussen zwembaden en bergweidenLaat los en laad opnieuw op

In elk Resort kunt u een duik nemen in het zwembad of ontspannen op het terras met een panoramisch uitzicht op de nabijgelegen Alpentoppen. Na het zwemmen kunt u op uw ligstoel zonnebaden en luisteren naar het geluid van de fluitende marmotten en de wind die door de lariksen waait, terwijl de geur van wilde bloemen en het pas gemaaid gras in de wind waait. Open uw ogen: nee, het is geen droom!

ZONNEBADEN IN GRAND MASSIF 4§

Na inspanning...komt ontspanning!

Laat de spanningen verdwijnen, herontdek uw spieren die u vergeten was, leer nieuwe ademhalingstechnieken... Met de behandelingen in onze Spa's* en de ontspanningsactiviteiten die in uw arrangement zijn inbegrepen, hebt u alles wat u nodig hebt om helemaal tot rust te komen.

UNIEK UITZICHT IN LES ARCS PANORAMA 4§

Activiteiten met het gezin

De natuur wordt wakker en uw kinderen ook!

Ga op ontdekking...

En ontdek de natuur!

Bij Club Med kunnen kinderen tijdens hun zomervakantie in de bergen heerlijk spelen en ontdekken. Marmotten kijken... van boom naar boom springen op een hoog touwenparcours... wat zal hun favoriete avontuur zijn? Wij bieden activiteiten speciaal voor kinderen, of voor het hele gezin samen. Een absolute aanrader in de lijst 'beste vakantie voor kinderen'!

Onze missie is om u te verbazen

De perfecte vakantie voor het hele gezin, slechts een paar uur van huis. Haal het meeste uit uw vakantie met onze kinderactiviteiten.

Ontdek onze kinderclubs

Activiteiten op de top!

Ontspan terwijl uw kinderen genieten van het buitenleven. Boomklimmen, mountainbiken, wandelen, shows... Een enorme variëteit aan activiteiten wacht op hen.

Van boom naar boom in Valmorel 4§

De natuur ontwaakt, ook uw kinderen!

Tijdens een wandeling leren ze de namen van de bomen en zien ze de plaatselijke fauna van de
Alpen. Picknicken in het bos en de ** "Family Rally"**, zijn bijvoorbeeld beschikbaar in alle resorts.

Dit vindt u ook leuk

Bekijk onze aanbiedingen

Het hele jaar door!

Last-minutes, speciale prijzen voor kinderen, vroegboekkorting of andere aanbiedingen... Ontdek al onze kortingen hier!

Ik vertrek

Gratis verblijf tot 6 jaar

Uw kinderen zijn onze gasten

Ga deze zomer de bergen in! Met de gratis aanbieding voor kinderen krijgt u een gratis verblijf tot 6 jaar en voordelige kortingen tot -50%*.

Ik profiteer ervan

Amazing Weeks

Sport, welzijn, cultuur, fotografie...

Laat van maart tot oktober uw passies zien! The Amazing Weeks zijn themaweken met uitzonderlijke programma's, geleid door experts.

Ontdekken