Een dag wintersporten bij Club Med, dat is op en top van de bergen genieten zonder stress. Ontdek hoe een dag in de bergen er doorgaans uitziet*!

08.30 uur - GOED BEGONNEN...

Zachtjes ontwaken en een uitgebreid ontbijt om flink energie op te doen. In de ski-room staat uw materiaal op u te wachten. De lesgroep spreekt af voor het Resort: zowat al onze Resorts liggen direct aan de skipistes!

09.30 uur - DE PISTES VERKENNEN

Al u een ski- of snowboardles wilt volgen, verzamel dan voor het Resort. Bijna al onze Resorts liggen aan de piste!

Klaar voor een ochtendje skiën? De ESF*-instructeur past het programma aan aan het weer, het niveau en de verwachtingen van de groep. Zo geniet u in alle veiligheid met volle teugen van het domein.

*In Italië en Zwitserland worden de lessen verzorgd door de Italiaanse en Zwitserse skischolen

12.00 uur - GEZELLIG LUNCHEN

Na een ochtend skiën werd u onder aan de piste verwacht waar de G.Os® een lekker aperitiefje voor u hebben klaarstaan. Daarna kiest u waar en met wie u luncht: familie, vrienden of uw skigroep. Een ruime keuze uit warme maaltijden, slaatjes en plaatselijke gerechten... De kleine en grote trek worden hier gestild. In sommige Resorts* kunt u op de pistes in een bergrestaurant van onze partners lunchen. Wist u dit al? U kunt ook in een ander Club Med Resort van dezelfde categorie lunchen als dit Resort in hetzelfde skigebied ligt.

*In Saint–Moritz Roi Soleil, Pragelato Sestriere, Cervinia

13.30 uur - VOLOP SKIPLEZIER!

Met of zonder groep trekt u weer de piste op voor een gezellige middag skiën. U ontdekt de mooiste plekjes van het skigebied, u leert een nieuwe techniek aan en vooral... U beleeft heel veel plezier aan de sneeuw op uw eigen niveau! Wedden dat u uw eigen grenzen verlegt?

16.00 uur - LEKKER TUSSENDOORTJE

Zodra de laatste piste sluit, ziet iedereen elkaar weer terug in het Resort voor een lekker tussendoortje. Hartige snacks, pannenkoeken, wafels, fruit en nog zo veel ander lekkers! Een stomend hete mok chocolademelk erbij... Puur geluk! Het ideale moment om bij te praten en wilde verhalen uit te wisselen.

17.00 uur - EVEN TIJD VOOR UZELF

Na de inspanning, de ontspanning...! Een paar baantjes in het zwembad, een massage in de spa*, een fitnessles: het Resort heeft tal van activiteiten om op krachten te komen. Maar de beste ontspanning is misschien nog wel een moment rust samen met uw gezin of uw partner, gewoon even helemaal niets doen.

*Met toeslag

19.00 UUR - CULINAIRE VERWENNERIJ

Vóór het diner bent u welkom in de bar voor een borrel. Proef de ‘cocktail du jour’ en ontspan bij live muziek of de animaties die onze G.Os® voorzien hebben. Laat u daarna aan tafel verwennen door de creaties van onze chef-koks. Verfijnde Franse gerechten, de wereldkeuken of plaatselijke berggerechten... Uw smaakpapillen worden iedere dag weer verrast!

21.30 uur: SHOWTIME!

Dans, comedy, theater, magie, muziek... Meerdere keren per week trakteren onze G.Os® u op een artistiek spektakel. Op het einde van de week zijn de kinderen de ster van de avond en tonen u wat zij die week geleerd hebben. Kom ze zeker aanmoedigen!

22.00 uur: OP DE DANSVLOER

Na de show nemen wij u mee voor een nieuw avontuur! Als u daar zin in heeft, tonen G.Os® en trouwe G.Ms® u de Crazy Signs, de gekke danspasje van Club Med die makkelijk te onthouden zijn. Iedere avond is anders en staan er andere activiteiten op het programma: spelletjes, blind tests,... Of gewoon lekker uit de bol gaan op de dansvloer of rustig napraten bij een cocktail aan de bar. Wat u ook kiest, u sluit de dag altijd af in schoonheid!

  • Ter illustratie. Kan per Resort anders zijn.

OOK INTERESSANT:

VERGELIJK DE PRIJS VAN UW WINTERSPORT

Selecteer uw criteria: skigebied, data, aantal reizigers, hotel of appartement...

Ontdek meer

ONTDEK HET GERENOVEERDE ALPE D'HUEZ

Ons Resort in Alpe d'Huez is een volledige make-over ondergaan. Vanaf december 2019 is het Resort klaar als heuze 4§ en kunnen wij niet wachten om u te ontvangen.

Meer weten