Onze favorieten

Al onze Resorts in de Alpen
Tignes
Nieuw ResortWinter
Met Exclusive Zone

Tignes

Frankrijk

Sneeuwzekerheid by Club Med

Wees verzekerd van een witte wintersportvakantie! Bij gebrek aan sneeuw* verwelkomen wij u kosteloos in een van onze andere Resorts in de Alpen. Met 8 Resorts in een skigebied boven de 3000 m, bent u bij Club Med verzekerd van een geslaagde wintersportvakantie.

Ook dat is All Inclusive by Club Med!

Inbegrepen in uw arrangement
1/2

Club Med, een unieke plek voor een magische ervaring

Beleef dit jaar een kerst zoals nooit tevoren: ski van de mooiste pistes, maak onvergetelijke sneeuwschoenwandelingen door het besneeuwde landschap of laat u voorttrekken tijdens een ritje met sledehonden. En 's avonds? Dan kunt u heerlijk aanschuiven en genieten van een gastronomische ervaring met uw familie of vrienden, zonder dat u hoeft na te denken over boodschappen of de ingewikkelde tafelschikking. Als dat geen échte kerstvakantie is...

§ Kerstavond

Heldere luchten en kraakverse sneeuw, deze dag was goddelijk. Terwijl de zon achter de bergen verdwijnt, trekt u uw ski's of sneeuwschoenen uit en kan het feest beginnen!

16.30 uur: Met de slee, op ski's of op een andere unieke manier. De kerstman ziet de dingen groots voor zijn aankomst bij Club Med. Een puur magisch moment.

19.00 uur: De elfjes van de kerstman nodigen u uit om in hun gezelschap te genieten van een gastronomisch aperitief, met op de achtergrond livemuziek.

20.30 uur: Dit is het moment om alle lekkernijen te ontdekken die deel uitmaken van de feestmaaltijd die voor u is gereserveerd.

22.30 uur: Maak plaats voor activiteiten voor jong en oud om deze avond met een wonderlijke toon af te sluiten.

Voorbeeldprogramma dat in ieder Resort anders kan zijn.

§ Eerste kerstdag

9.30 uur: Nog steeds betoverd door de magie van de dag ervoor, daalt u in alle rust de lege pistes af.

12.30 uur: Om deze geweldige dag voort te zetten, wacht er een ongelooflijke kerstmenu op u. U vindt er alle klassiekers voor een heerlijke kerstlunch!

17.00 uur: Dit is het moment voor alle kinderen om hun cadeautjes uit te pakken. Verbazing en vreugdekreten gegarandeerd!

Voorbeeldprogramma dat in ieder Resort anders kan zijn.

Onze favorieten

Al onze Resorts
Cancún
met vlucht
Met Exclusive Zone

Cancún

Mexico

Geniet van een magische kerst

Zelfs in de zon transformeert Club Med de Resorts om van Kerstmis een uniek, gezellig en vooral magisch moment te maken. Jong en oud zullen versteld staan van de ervaring die een all-inclusive vakantie in de zon biedt. Ontdek het programma:

§ Kerstavond

U hebt net een duik genomen in het water van 25 graden. U voelt de zonnestralen op uw schouders. Deze kerstdag begint goed. En het is nog maar het begin...

16.30 uur: De kerstman arriveert in het Resort, soms op waterski's (de kerstman weet zich aan te passen!), of per jet-ski, of zelfs in een helikopter!

19.00 uur: Geniet van een gastronomisch aperitief in het gezelschap van kerstelfen.

20.30 uur: Op naar het buffet voor een echte feestmaaltijd!

22.30 uur: Laten we Kerstmis vieren met een show vol magie, speciaal voor kinderen en ook voor volwassenen iets later op de avond.

Voorbeeldprogramma dat in ieder Resort anders kan zijn.

§ Eerste kerstdag

09.30 uur: Nog nagenietend van het feest gisteravond, wandelt u over het fijne zandstrand.

12.30 uur: En om deze heerlijk ontspannen dag voort te zetten, staat u een verrukkelijke kerstlunch te wachten. Alle kerstklassiekers worden opgediend, dus kiezen kan nog eens lastig worden!

17.00 uur: Eindelijk is het moment daar: de kids mogen hun cadeautjes uitpakken! Blije gezichtjes, schatterende lachen, tevreden ouders: wat wil een mens nog meer!

Voorbeeldprogramma dat in ieder Resort anders kan zijn.

Ook interessant voor u...