Verblijf in onze 2 Resorts of onze Villa's om de charmes van Mauritius te ontdekken

Palmbomen, een helderblauwe zee, witte zandstranden... Bij Club Med is alles inbegrepen tijdens uw vakantie naar Mauritius

Ga op een schitterend Creools avontuur en laat u op dit weelderige en paradijselijke eiland leiden door de gastvrijheid van de Mauritianen.

Weerbericht in Mauritius

Gemiddelde weersvoorspellingen in Mauritius

Zomerseizoen

Minimale temperatuur

Maximale temperatuur

Zonneschijn

Neerslag

Mei

21°C

26°C

8u

101mm

Juni

20°C

24°C

8u

76mm

Juli

18°C

23°C

8u

76mm

Augustus

18°C

23°C

8u

76mm

September

18°C

24°C

8u

50mm

Oktober

20°C

25°C

8u

50mm

Winterseizoen

Minimale temperatuur

Maximale temperatuur

Zonneschijn

Neerslag

November

21°C

27°C

10u

50mm

December

23°C

28°C

9u

152mm

Januari

24°C

28°C

9u

228mm

Februari

24°C

28°C

7u

228mm

Maart

23°C

28°C

8u

178mm

April

22°C

27°C

8u

178mm

Ontdek het volgende op Mauritius:

Reis naar Mauritius: de vakantie van uw dromen

Waarom zou u een reis naar Mauritius niet op uw bucket list zetten? Ga met het gezin of met z'n tweetjes naar de andere kant van de wereld: snorkelen of diepzeeduiken in lagunes, wandelen buiten de gebaande paden, ontspannen op de mooiste stranden van de Indische Oceaan... Creëer onvergetelijke herinneringen dankzij onze all-inclusive formule. Profiteer ten volle van Club Med-activiteiten tijdens uw hemelse vakantie. Kinderen zijn van harte welkom en in onze kinderclubs hebben ze de tijd van hun leven. Of het nu in de zomer of in de winter is, Mauritius zal voor een buitengewone vakantie zorgen.

Avontuur en natuur op Mauritius: bij Club Med is dit ook inbegrepen!

Weelderige landschappen en oneindige, paradijselijke stranden: uw all-inclusive vakantie op Mauritius laat u onverwachte wonderen zien. Chamarel is een stad in het zuiden van het eiland die bekend staat om de zevenkleurige heuvels; een prachtig en verrassend landschap met een grootse waterval op de achtergrond. Het reliëfrijke en veelkleurige landschap bestaat uit oker-, bruin-, rood- en paarstinten. Meer in het noorden, op twintig minuten van Resort La Pointe aux Canonniers, vindt u de SSR Botanic Garden, een botanische tuin van 37 hectare groot. In Pamplemousses ziet u tientallen soorten palmbomen, vijvertjes en een indrukwekkende collectie waterlelies. Op een uur afstand vanaf het Resort La Plantation d'Albion en de Villa's van Albion ontdekt u een andere schat van dit eiland met helder water, palmbomen en een fijn zandstrand aan de Indische Oceaan: op het Île aux Cerfs ziet u de grootste lagune van Mauritius.

Ontdek de must-sees voor een geslaagde familievakantie

Sport en activiteit in het paradijs

Uw all-inclusive vakantie op het eiland Mauritius is ook een goede gelegenheid voor unieke activiteiten. Vanaf het Île aux Cerfs en het strand Flic-en-Flac kunt u duiken tussen de anemonen en clownvissen. Reizigers met zeebenen vervolgen hun vakantie op Mauritius met een excursie naar het Île des Deux Cocos. Een paradijselijk en afgelegen landschap in het maritieme reservaat Blue Bay. Golfliefhebbers kunnen naar de baan van Mont Choisy op vijftien minuten van het Resort La Pointe aux Canonniers.

Club Med, 's werelds grootste sportschool

Vakantie naar Mauritius: kies voor een all-inclusive vakantie bij Club Med naar dit exotische land

De Mauritiaanse cultuur is een wereld op zich, met Aziatische, Oosterse en Afrikaanse invloeden. Deze diversiteit is terug te zien op de markt van Flacq met creoolse gastronomie, allerlei exotische vruchten, rougail en gegrilde langoustines. Op het ritme van de sega werd uw all-inclusive vakantie naar het eiland Mauritius een levendige en onvergetelijke ervaring.

Gastronomische gerechten, ontelbare sporten, heerlijke zwembaden... All-inclusive by Club Med

Huwelijksreis naar Mauritius

Mauritius is de ideale bestemming voor uw honeymoon.
Witte zandstranden, turkoise wateren, weelderige natuur en wellness in overvloed... Op dit eiland kunt u volledig ontspannen en genieten van quality time. Uw huwelijksreis zal in het teken staan van rust, luxe, en gelukzaligheid.

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden en gepersonaliseerde services contact met ons op via infonl@clubmed.com of via 0900 202 03 06.

Een speciale aanbieding voor pasgetrouwden

Het hele jaar door beschikbaar

-10% op uw all-inclusive verblijf op Mauritius en andere bestemmingen.

Profiteer van onze huwelijksreisaanbieding voor de romantische honeymoon van uw dromen. Eén ding beloven wij u: tijdens uw vakantie zult u door ons vertroeteld worden!

Meer weten over de aanbieding

Dit vindt u vast ook interessant...