Een vakantie in Brazilië: ritme, sfeer en zon allemaal inbegrepen

Een mix van culturen, authentiek en feestelijk: Brazilië heet u welkom in de tropische jungle en kleurrijke steden. Ontspan op het ritme van de samba tijdens uw all-inclusive vakantie in Brazilië.

Onze 3 Resorts om de charme van Brazilië te ontdekken

Te ontdekken in Brazilië:

All-inclusive vakantie in Brazilië

Brazilië heeft een diverse natuur: tropisch bossen, wilde kustlijnen, oceanische archipel... Ontdek in het zuiden van het land de imposante natuur: de spectaculaire Iguazú-watervallen, 275 watervallen gelegen tussen Brazilië en Argentinië, zullen u verwonderen. Zet daarna voet in de Amazone, het grootste tropische woud ter wereld. Volg vanuit Manaus de voetsporen van avonturiers en navigeer door deze omhullende jungle, met zo'n 400 miljard bomen. Kom vervolgens tot rust op de eilanden van Paraty Bay: dromerige stranden en kalme zeeën ronden uw all-inclusive vakantie in Brazilië af.

ONTDEK DE MUST-VISITS VOOR UW FAMILIEVAKANTIE

Vakantie in Brazilië: ontdek de lokale cultuur

Neem tijdens uw verblijf ook de tijd om u onder te dompelen in de feestelijke en ritmische Braziliaanse cultuur. In Salvador de Bahia slentert u tussen de huizen met kleurrijke gevels van de oude koloniale wijk Pelourinho. Op 10 km afstand daarvan, profiteert u van uw verblijf in Brazilië om specialiteiten zoals acarajés en gefrituurde donuts te proeven in een van de restaurants rond het strand van Pituba. Tot slot, op naar São Paulo en Ibirapuera Park, op 1 uur van Resort Club Med Lake Paradise.

GENIET VAN ALL-INCLUSIVE BY CLUB MED

Ook interessant voor u...