Brazilië

Een reis naar Brazilië is de ideale gelegenheid om het Amazonegebied en adembenemend mooie tropische stranden te ontdekken. Door te kiezen voor de Club Med-ervaring, doet u zichzelf een onvergetelijk all-in luxe vakantie in Brazilië cadeau! Stelt u zich eens voor op een strand van Salvador de Bahia met een caipirinha in de hand, genietend van de bewegingen van het capoeira-ballet, of kies voor een onderdompeling in het primaire woud ten zuiden van Rio de Janeiro! Om de luxe nog iets verder door te drijven, kunt u uw vakantie in Brazilië doorbrengen in Trancoso, een echte Braziliaanse hotspot die enorm in de smaak valt bij de Braziliaanse geldmagnaten. Luxe en all-in, dat zijn de Club Med-verblijven! Nieuw in Brazilië is Lake Paradise!

Rio das Pedras

Wat dacht u van een rondreis van een aantal dagen naar keuze in Brazilië en deze af te sluiten in ons heerlijke Resort? Rio Das Pedras is een Eco Resort in de Mata Atlantica, een prachtig, behouden ecosysteem dat grenst aan de oceaan en het bos. Rio Das Pedras Club Med is een architectonisch juweel dat u verwelkomt voor een all-inclusive Braziliaanse vakantie met het geluid van de samba in uw oren. Tudo Bem! Ontdek La Réserve, de exclusieve verzamelruimte, in het Rio das Pedras 4Ψ Resort. Een ideale keuze voor diegenen die privacy, bevoorrechte service op maat en luxe comfort willen combineren met de warme en vriendelijke Club Med-geest.

Rio das Pedras
Rio das Pedras
Met vlucht
4 Drietanden
&

Trancoso

Ver van de toeristische wegen en verscholen in een kokospalmbos doet Resort Trancoso, met bungalows met rieten daken, denken aan een veilige haven, hoog boven de prachtige falaisekusten. En beneden ligt de oceaan met een lang fijn zandstrand.

De Braziliaanse natuur is overal met aan takken hangende luiaards en bonte papegaaien die het tempo aangeven van een ongetemde en ongerepte natuur, een subtiele Braziliaanse kruising.

Trancoso
Trancoso
Met vlucht
4 Drietanden

Lake Paradise

Een vakantie in de natuur. Een exceptionele setting op een uurtje rijden vanaf São Paulo. Fantastische golfmogelijkheden op de 18-hole baan. Naast tennis, boomklimmen, fietsen en boogschieten kunt u leren zeilen of Stand Up Paddle boarden op Lake Represa Taiaçupeba - dat ideaal voor watersporten is. Als het tijd is om af te koelen kunt u kiezen uit een van de zwembaden of voor een ontspannende sessie in de Spa. In de avond deelt u de mooiste momenten met familie of vrienden in een van de bars of restaurants. Lake Paradise is een vredige haven waar een Braziliaanse levensstijl hand in hand gaat met geluk.

Lake Paradise
Lake Paradise
Met vlucht
4 Drietanden