Zin in een reis naar Maleisië? Ontdek het Club Med Resort Cherating Beach aan de oostkust van Maleisië. Het luxe Club Med Resort is een echte tropische Hof van Eden, gelegen aan de Chinese Zee in een beschermde jungle, en behaalde het Green Globe Certificaat voor Duurzaam Toerisme. Tijdens uw vakantie in Maleisië verblijft u in buitengewoon comfortabele bungalows op palen, te midden van een weelderig woud van 85 ha, waardoor u ondergedompeld wordt in een volledig andere omgeving! Om van uw vakantie een moment van ontspanning vol sensaties en ontdekkingen te maken, stelt Club Med u all-in luxe verblijven voor. Tal van activiteiten zijn onbeperkt toegankelijk voor jong en oud, en de standing van het Resort zal tegemoetkomen aan uw verlangen naar luxe en zalig nietsdoen!

Cherating Beach

De bungalows van Cherating Beach zijn gebouwd op palen en liggen in een weelderig natuurgebied van 80 hectare. Makaken, gibbons, varanen, zeldzame vogels en kleurrijke vlinders delen hun woongebied met u.
U beleeft hier telkens andere vakantiegenoegens met bijvoorbeeld een excursie* in een boomstamkano, een schoonheidsbehandeling in de Club Med Spa* of een cocktail bij de schitterende bar van Cherating Beach.