Ontdek Bali, een echte toeristische schat

Bali is een toeristische bestemming die alles heeft. Het eiland, gelegen in Indonesië, is rijk aan gevarieerde landschappen, wilde bossen en rijstvelden, religieuze tempels en intieme baaien. Wat zijn de plaatsen om absoluut te bezoeken op Bali?

ONTSPAN OP JIMBARAN OF DUIK IN PEMUTERAN

De stranden in het zuiden van het eiland (zoals Kuta en Sanur) zijn veruit de mooiste. Onder hen is het strand van ** Jimbaran**, een klein vissersdorpje niet ver van de luchthaven. Tijdens uw bezoek is de ** visverkoop op de lokale markt ** onmisbaar, bezoek ook zeker de ** kustrestaurants**, die traditionele culinaire specialiteiten aanbieden. 's Avonds tijdens zonsondergang is een ** wandeling langs de stranden ** zeer aangenaam.

Voor duikliefhebbers is ** Pemuteran Bay ** een must, in het uiterste westen van Bali, niet ver van het eiland Java. U kunt ** tientallen soorten zeedieren ** bewonderen, waaronder ** schildpadden ** en ** zeesterren**. Het koraal is indrukwekkend en de rijkdom van het rif zal u verrassen. Er is meer, onder water is ook een ** volledig ondergedompelde tempel**, bestaande uit ** standbeelden en sculpturen ** bedekt met koraal. Een ongebruikelijk monument om niet te missen!

Al onze excursies op Bali

BEWONDER DE ARCHITECTUUR VAN DE TEMPEL VAN BESAKIH

Ten westen van het eiland ligt de ** Hindoeïstische tempel van Besakih**. Het werd beschouwd als de ** belangrijkste tempel op Bali**, het ligt ongeveer 1000 meter boven zeeniveau en biedt een ** prachtig uitzicht**. Klim naar boven en bewonder de prachtige ** architectuur**.

Wist u dat...

Met een gemiddelde temperatuur van 26 graden gedurende de dag, het klimaat het hele jaar door warm is op Bali? We raden u echter aan om te vertrekken tijdens het droogseizoen, dat duurt van mei tot oktober. In juni is het eiland bijzonder aangenaam, omdat de vegetatie overvloedig is aan het einde van het regenseizoen.

Bezoek de tempel van Besakih bij ons Resort!

ONTDEK HET BOS VAN DE APEN

Een bezoek aan het Bali Monkey Forest is een must! Gelegen in de richting van Ubud, in het centrum van het eiland. Deze beschermde plek, ** natuurreservaat en heilige ruimte**, is één van de vele longen op Bali. U zult natuurlijk apen zien, ** langstaart makaken**, maar ook ** meer dan honderd verschillende boomsoorten**. Het bos omvat ** drie religieuze tempels met originele en kleurrijke architectuur**. Wanneer u Ubud passeert, maak dan zeker een ** wandeling langs de rijstvelden ** en bewonder de ** traditionele dansen**.

Al onze Resorts in de buurt van Bali

ONTDEK DE VULKAAN MOUNT AGUNG

Bent u na een bezoek aan de rijstvelden benieuwd waar u nog meer op Bali naartoe kunt gaan? Mis geen ** wandeling aan de voet van Mount Agung**, gelegen in het oosten van het eiland. Deze vulkaan, het hoogste punt op Bali, is ook één van de ** heilige bergen ** van het eiland. Voor de avonturiers, als de omstandigheden het toelaten, is de beklimming van Mount Agung een must.

dit zal u ook leuk vinden