Zomer 2021 gaan we naar Frankrijk

Waarom naar Frankrijk deze zomervakantie? Wij begrijpen ook dat alle informatie rondom de maatregelen verwarrend kan zijn maar één ding is zeker: zomer 2021 kunnen we gewoon naar Frankrijk op vakantie. Bij Club Med is peace of mind a destination! Al onze Resorts zijn namelijk goed bereikbaar met de auto. Of ga met de Thalys op reis, of per vliegtuig als u dat liever hebt. Omdat wij resortvakanties aanbieden en alle maatregelen respecteren, bent u verzekerd van een veilig verblijf. Onze Resorts bieden zoveel inbegrepen activiteiten en verschillende restaurants dat u het Resort niet eens hoeft te verlaten om een gevarieerde vakantie te beleven! Daarnaast bieden wij zeer flexibele wijzigingsvoorwaarden.

Onze Franse Resorts aan de kust of in het binnenland

Laat u verleiden door de bergen in de zomer

8 Resorts in het hart van de mooiste panorama's van de Alpen
23 activiteiten voor het hele gezin
Elk resort heeft een buitenzwembad
Aangepaste wellness- en yogaprogramma's
Lokale en smakelijke gastronomie
Gratis verblijf tot 6 jaar

Wat als u uw volgende zonvakantie in de bergen doorbrengt? In het hart van de Franse Alpen krijgen de valleien van de Savoies en de Dauphiné in juni zomerkleuren. Elke vallei is een uniek terroir met gevestigde tradities... Maak van de bergen uw nieuwe speeltuin... en maak opnieuw verbinding!

Onze resorts in het hart van de Alpen voor zonvakanties

De schoonheid van de toppen

De Alpen bieden grandioze landschappen, en uitzonderlijke diversiteit aan flora en fauna en een lokale cultuur doordrenkt van geschiedenis en authenticiteit. Proef de frisse lucht en de stilte van de bergen.

Een levensgrote speeltuin

Een veelvoud aan activiteiten om de batterijen op te laden of uzelf te overtreffen en misschien passies te (her)ontdekken:
§ Familiebijeenkomst
§ Picknicken in het bos
§ Wandelingen om de flora en fauna te ontdekken

Schone berglucht

Ontspannen is de essentiële activiteit van de vakantie... In de bergen draagt elk moment bij! De lucht is puur, de atmosfeer is stil. Adem, adem, het is tijd om te regenereren.

Activiteiten om uzelf te overtreffen

Of neem de tijd om na te denken

De bergen zijn het mooiste sportpark. Inbegrepen of à la carte, Club Med biedt een ruime keuze aan sportactiviteiten voor alle niveaus om uw grenzen te overschrijden, of neem de tijd om te genieten van deze fantastische omgeving. Wat werd uw sportieve activiteit?

Voor jong en oud, veel bergactiviteiten!

Sportieve ontmoetingen

Weken met demonstraties, advies en toernooien

Club Med nodigt u uit om uitzonderlijke sportweken te beleven in het gezelschap van kampioenen! Trail- en MTB-ambassadeurs zullen erover vertellen. Vind ze in onze Resorts tijdens de uitzonderlijke Amazing Weeks. Lees meer >

ONTHUL UW KAMPIOENZIEL

Op het programma:
• Kampioenen aanwezig tijdens de week in het Resort
• Sportworkshops onder leiding van kampioenen met demonstraties en persoonlijk advies
• Een avond van ontmoeting en discussie met de kampioenen
En zelfs een paar verrassingen!

Dit programma is inbegrepen in uw vakantiepakket.

Activiteiten om los te laten

En maak opnieuw verbinding!

Zwemmen, mediteren, dromen... De bergen van Club Med bieden de mogelijkheid om unieke momenten van herverbinding met de natuur, dierbaren en uzelf te beleven! Ontdek al onze inbegrepen en à la carte activiteiten om de batterijen op te laden.

De bergen wachten op u met de mooiste wellness-ervaringen!

Yoga by HebersonInbegrepen

Geniet van een unieke yoga-ervaring met uitzicht op de toppen door de 'VIBHAVA YOGA'-methode te ontdekken, ontwikkeld door Heberson Oliveira: een harmonieuze oefening die u leert ademen, concentreren en ontspannen.
Ervaar de yogaschool van Heberson in Alpe d'Huez 4§ en in Arcs Panorama 4 §.

Een verkwikkend verblijf tussen zwembaden en bergweidenOntkoppel, laad opnieuw op

Duik in elk resort in een zwembad, of relax op een terras met panoramisch uitzicht op de bergtoppen. Ga liggen op uw zonnebedje en werk aan uw tan... Het ruikt naar wilde bloemen en gesneden kruiden. Open uw ogen, ja, daar bent u!

ZONNEBADEN IN GRAND MASSIF 4§

Na inspanning......komt ontspanning!

Verwijder kleine spanningen, herontdek voorzichtig de spieren die u vergeten was, leer opnieuw hoe u moet ademen... Kies uit de behandelingen die worden aangeboden in onze spa's en de ontspanningsactiviteiten in uw pakket.

UNIEK UITZICHT IN LES ARCS PANORAMA 4§

Ga op ontdekking...

En ontdek de natuur!

Club Med biedt uw kinderen een enorme speeltuin en ontdekking tijdens hun vakantie in de bergen. Marmotten spotten of boomklimmen, welk avontuur kiezen zij? Vind momenten speciaal voor hen met het hele gezin...

Onze missie om u te verbazen

Een paar uur van huis, een ideale vakantie voor het hele gezin, haal het meeste uit uw verblijf dankzij de begeleiding voor uw kinderen.

Ontdek onze kinderclubs

Activiteiten op de top!

Ontspan terwijl uw kinderen genieten van het buitenleven. Boomklimmen, mountainbiken, wandelen, shows... Er wacht hen een veelvoud aan activiteiten.

Van boom naar boom in Valmorel 4§

De natuur ontwaakt, ook uw kinderen!

Marmotten, eekhoorns, dennen, bergknoflook... Ze ontdekken de namen van de bomen en observeren de fauna van de Alpen tijdens een ritje. Picknicken in het bos en de "Family Rally", zijn bijvoorbeeld beschikbaar in alle resorts.

Samen veilig

U kunt erop rekenen dat wij de nodige maatregelen treffen om u een zorgeloos verblijf te bieden.

Meer weten

Al onze aanbiedingen

Blijf dromen over morgen en ontdek al onze aanbiedingen!

Boek nu

Dit vindt u ook leuk

Tot -20%* per persoon

Last-minutes

Profiteer van tot -20% per persoon en trakteer uzelf op een onvergetelijk verblijf.

Ik vertrek

Gratis verblijf tot 6 jaar

Uw kinderen zijn onze gasten

Ga deze zomer de bergen in! Met de gratis aanbieding voor kinderen krijgt u een gratis verblijf tot 6 jaar en voordelige kortingen tot -50%*.

Ik profiteer ervan

Amazing Weeks

Sport, welzijn, cultuur, fotografie...

Laat van maart tot oktober uw passies zien! The Amazing Weeks zijn themaweken met uitzonderlijke programma's, geleid door experts.

Ontdekken

Deze pagina is in samenwerking met onze partner France.fr