Onvergetelijke momenten beleven met uw teams

Sinds 1972

Al meer dan 50 jaar organiseren wij allerlei soorten professionele evenementen in onze Resorts over de hele wereld. Met bijna 1000 evenementen die per jaar worden georganiseerd, bent u verzekerd van erkende knowhow en vaardigheden. Ontdek onze unieke mindset en services: wij doen er alles aan om uw bedrijfsevenement succesvol te maken.

Waarom Club Med voor uw zakelijke evenement?

TOEGEWIJD & GEZELLIG TEAM Een team van toegewijde experts staat voor u klaar om uw evenement van A tot Z te organiseren.
UITZONDERLIJK VERGADEREN Schitterende en unieke locaties voor onvergetelijke evenementen.
OP MAAT EN VERRASSEND Meetings, incentives, bijeenkomsten... Ieder evenement werd voor u op maat gemaakt.
CREATIEVE TEAMACTIVITEITEN Originele activiteiten om de team spirit te verbeteren.
EEN GECONTROLEERD BUDGET Een gepersonaliseerde offerte voor een perfect voorbereid evenement.

Alles op één plek

Accommodatie, catering, vergaderingen, activiteiten, avondentertainment en meer worden aangeboden binnen onze Resorts. Eén en dezelfde plek om het verloop van uw evenement te vergemakkelijken.

Premium all-inclusive by Club Med

Met het all-inclusive verblijfsarrangement van Club Med vereenvoudigt u de organisatie van uw professionele evenement en houdt u controle over uw budget.

Extra services*

Vervoerservices, huur van vergaderzalen, services tijdens uw evenement, groepsverzekering... Wij bieden een compleet aanbod dat aan al uw zakelijke projectbehoeften voldoet.
* Met toeslag.

Uw project

Een evenement voor iedereen

Vergaderingen & Congressen

Seminar, congres, directieoverleg, teambuilding en meer. Combineer werk en plezier in één van onze premium all-inclusive Resorts. Met 220 kamers en bijna 70 bestemmingen vindt u vast de perfecte locatie voor uw volgende evenement.

Meer weten

Incentives & Beloningen

Incentives, beloningsreis en meer. In de bevoorrechte omgeving van één van onze Resorts, aan boord van onze vijfmaster, in kleine groepen of in groot formaat... bezorg uw gasten een unieke ervaring.

Meer weten

Privatiseren

Privatiseer een heel Resort en organiseer een uniek evenement met al uw medewerkers. Een toegewijd team van experts zal u ondersteunen bij het organiseren van uw evenement. Maak plaats voor maatwerk! #YourEventYourResort

Meer weten

Bruiloften

Als u op zoek bent naar de ideale plek om in het huwelijksbootje te stappen of uw geloften te hernieuwen, een plek die alles biedt wat uw droombruiloft zou moeten bieden, een romantische, adembenemende locatie waar u uw vrienden en familie kunt herenigen en kunt feesten in stijl, en dat alles vergemakkelijkt door feilloze coördinatie van evenementen - bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer weten

Bestemmingen

Vind de perfecte locatie voor uw evenement

En ook...

Onze inspanningen voor duurzaam toerisme

Milieuvriendelijke bouw van onze Resorts, verantwoord beheer van onze activiteiten, uitbanning van wegwerpplastic, vermindering van voedselverspilling, bevordering van dierenwelzijn... Wij zetten ons in voor duurzaam toerisme.

1/2