Contactformulier

Geef ons de details van uw project door

Wenst u te worden gecontacteerd door een van onze medewerkers, een gepersonaliseerde offerte voor uw bedrijfsevenement ontvangen, onze Meetings & Events-actualiteiten (productinformatie, speciale aanbiedingen en gepersonaliseerde content**) te ontvangen?

Vul dan onderstaand formulier in en dien uw aanvraag in.

Uw aanvraag

1. Uw evenement

Wat zou u willen opnemen in uw evenement?

2. Uw verblijf

3. Uw informatie

Adres

4. Uw opmerkingen

Ik ga ermee akkoord om berichten van Club Med te ontvangen via:

*U gaat ermee akkoord dat de door u verstrekte gegevens worden gebruikt door Club Med, die verantwoordelijk is voor de verwerking ervan, om u gepersonaliseerde commerciële aanbiedingen te sturen met behulp van de door u verstrekte contactmiddelen (per e-mail en/of per sms en/of telefonisch en/of per post). U kunt bezwaar maken tegen het gebruik ervan door de procedure te volgen die werd aangegeven in onze commerciële e-mails of sms en/of voor telefonische doeleinden door u te registreren op het bel-mij-niet-register. Wij nodigen u uit om de verplichte informatie en de rechten die u heeft met betrekking tot uw gegevens te lezen door op deze link te klikken: gegevensbeschermingscharter.

**Club Med kan promotionele acties implementeren die zijn aangepast aan uw interessegebieden en specifieke behoeften, uitgevoerd op basis van profilering. Ze kunnen aanleiding geven tot het delen van uw gegevens met externe leveranciers om uw profiel nauwkeuriger te bepalen en u zo relevantere aanbiedingen te sturen. Houd er echter rekening mee dat Club Med in geen geval uw gegevens aan commerciële partners zal meedelen.