Nazomeren en herfstvakantie

bij Club Med

Herfstvakantie of nazomeren?

Geniet met het hele gezin van een luxe all-inclusive vakantie tijdens de herfstvakantie of kies voor heerlijk nazomeren met z'n tweetjes. Of ga er even tussenuit met vrienden voor een korte golfvakantie en kom helemaal tot rust.

Club Med heeft voor u een selectie gemaakt van haar leukste Resorts in oktober voor families, koppels of golfers.

Onze tip voor families:

Palmiye in Turkije

Zon, zee, strand, dicht bij huis en heel veel plezier voor de kinderen. De herfstvakantie komt er weer aan, de ideale week om even het winterse weer in Nederland te verruilen voor de zon. Vertrek in de herfstvakantie naar Palmiye in Turkije en beleef de mooiste luxe all-inclusive herfstvakantie met uw familie.

Onze tip voor koppels:

Punta Cana

Blauw water, wit zand, Dominicaanse Republiek... Do we need to say more? We weten het allemaal, de zomer in Nederland was niet zo zomers... Hoe lekker zou het zijn om er even in oktober tussenuit te gaan?

Of bekijk onze bestemmingen:

Tijdens een andere schoolvakantie naar Club Med?

Wat dacht u van een kerstvakantie in een van onze wintersportresorts voor een buitengewone familie wintersport? Of geniet van een zonnige vakantie tijdens de krokusvakantie, dicht bij huis of aan de andere kant van de oceaan. Kerstmis, Nieuwjaar, Carnaval, Pasen, zomer en herfst...

Door vroeg te boeken, krijgt u de beste keuze! Ontdek nu alle mogelijkheden voor in de schoolvakanties!

Ontdek de mogelijkheden bij Club Med in alle schoolvakanties

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?