Droomvakantie op de Seychellen

Uw all-inclusive vakantie in Seychelles bij Club Med

Ons nieuwe all-inclusive Resort op de Seychellen

Een reis naar de Seychellen, bezoek deze buitengewone archipel

Met 115 eilanden van graniet of koraal, biedt de archipel van de Seychellen een verscheidenheid aan betoverende ervaringen. Populaire bestemming voor een huwelijksreis, maar is ook begeerd voor familie-uitstapjes. Sublieme stranden, doorschijnend water, kokospalmen, tropische bomen, baaien van fijn zand en rotsen. Vertrek onmiddellijk naar dit paradijs in het westelijke centrum van de Indische Oceaan.

Geniet van een all-inclusive reis naar de Seychellen waar de natuur de hoofdrol speelt

Uw reis naar de Seychellen is een garantie voor een ervaring in het hart van de natuur. Ontdek het beschermde ecosysteem van de eilanden, waar stranden met enorme rotsen en smaragdgroene wateren landschappen creëren die de mooiste ansichtkaarten waard zijn. Met diens kreken en uitzonderlijke fauna bevestigt elk eiland haar eigen identiteit. Wij garanderen u een uitzonderlijke romantische setting! Uw vakantie neemt u mee naar ongerepte plaatsen waar de natuur koningin is met ruime natuurparken en uitzonderlijke botanische paradijzen. Luister naar de liederen van de vogels, bewonder de granieten landschappen, ruik de geuren van de bossen en observeer de schildpadden. Al uw zintuigen zullen in verwondering zijn!

Verken een paradijsarchipel tijdens uw reis naar de Seychellen

Uw reis naar de Seychellen brengt u naar Mahe, waar bijna alles uit de Seychellen geconcentreerd is. Het grootste eiland van de archipel is een van de essentiële locaties. Ontdek de theeplantages naast het dichte bos van het nationale park van Mourne. De stranden van Anse Intendance en Beau Vallon maken de reputatie van het eiland in de wereld en verrassen reizigers die de natuur zoeken. Watersporten en buitenwandelingen verrukken alle leden van het gezin. Neem een duik in de turquoise wateren, bewonder de gekleurde riffen en ontspan met het geluid van de golven. Vergeet niet de uitzonderlijke gebieden van La Digue en Praslin. Aarzel niet langer en ga naar het pure paradijs van de eilanden van de Seychellen!

Ontdek ook