Welkom aan boord!

Ontspanning en ontdekking: reizen op een nieuwe manier

Wat als u zich laat verrassen door een cruisevakantie? De Club Med 2 biedt een unieke reiservaring aan boord van een vijfmaster. De perfecte mix van ontspanning, sport en ontdekking. Bewonder de uitstraling, de aankleding en de unieke sfeer. Twijfel niet langer, en stap aan boord!

Onze cruises in het Middellandse Zeegebied

Van april tot november

Reserveer een all-inclusive cruise en vaar langs de Middellandse Zeekusten Voor een lang verblijf of een lang weekend. Ontdek in de herfst twee gloednieuwe vaarroutes langs de Spaanse en Canarische kust.

Ontdek al onze cruises in van april tot november

Onze cruises van de zomer 2022

Onze cruises van het voorjaar 2023

Onze cuises in de Caraïben tijdens de winter

In hartje winter is er niets kostbaarder dan de Caribische zon, en diens stranden, smaken, en kleuren. Tijdens uw cruisereis wordt de speurtocht geopend: ontdek paradijselijke eilanden zoals Grenada, Marie-Galante, Curaçao... of verken authentieke tussenstops zoals in Panama. Het dek van de Club Med 2 is als een springplank die u voortstuwt naar de mooiste locaties en juweeltjes van het Caribisch gebied.

Ontdek al onze cruises in de Caraïben

Onze cruises van de winter 2022/2023

Mincruises

Trek eropuit voor een lang weekend of een doordeweekse minivakantie op 's werelds grootste zeiljacht. Op het programma van uw all-inclusive cruise: zowel ontspanning als sport, welzijn en ontdekkingen aan land.

MEER WETEN

Transatlantische cruises

Absolute rust, geen land te bekennen, alleen het diepe blauw van de oceaan aan de horizon... Steek de Atlantische Oceaan over op de route van de grote ontdekkingsreizigers aan boord van de Club Med 2, een uitzonderlijk zeiljacht met vijf masten.

MEER WETEN

Welkom aan boord van een uitzonderlijke vijfmaster.

Uitgerust met brede teakhouten dekken gewijd aan flaneren en struinen, is deze vijfmast even intiem als gezellig: ruime cabines met uitzicht op de golven, ontspanning in de Club Med Spa en een ponton gewijd aan nautische activiteiten beloven u de mooiste verblijven.

Een unieke vijfmaster

De Club Med 2, met een slank silhouet en eigentijds ontwerp dat oceaantinten combineert met luxe materialen, blijft trouw aan de maritieme traditie. Met een kleine capaciteit en dankzij de geringe diepgang brengt de zeiljacht u naar exclusieve havens en ankerplaatsen. Daar waar anderen niet kunnen komen.

Meer weten

Een exceptionele atmosfeer

De Club Med 2, met een slank silhouet en eigentijds ontwerp dat oceaantinten combineert met luxe materialen, blijft trouw aan de maritieme traditie. Met een kleine capaciteit en dankzij de geringe diepgang brengt de zeiljacht u naar exclusieve havens en ankerplaatsen. Daar waar anderen niet kunnen komen.

Meer weten

Activiteiten voor iedereen

Liefhebbers van de zee ontmoeten elkaar in de nautische hal aan het achterschip van het schip. Bezoek anders de fitnessruimte met moderne apparatuur met uitzicht op zee en een op maat gemaakt programma opgesteld door onze G.Os®. Voor ontspanning kunt u een bezoek brengen aan de Spa* en de kapper, of genieten van een wellnessarrangement op maat gemaakt.

Meer weten

Deze activiteiten zullen u verwonderen op de Cruises Club Med 2

Cruises voor de fanatiekelingen

Plezier, golf, welzijn...

Beleef uw passie tijdens de cruise terwijl u profiteert van de exclusieve Club Med 2-service en de activiteiten die aan boord worden aangeboden. Verschillende cruises, aangepast aan alle wensen!

Onze familiecruises

Met de hele familie

Tijdens schoolvakanties begeleiden onze G.Os® uw matroosjes de hele dag door. Aan activiteiten geen gebrek en in de spirit van Club Med is alles gepland. Zo kunnen de ouders uitrusten en genieten van meer vrijheid.

Meer weten

Onze golfcruises

Verbeter uw swing

Dankzij het golfpakket* - dat maximaal 5 greenfees bevat - kunt u een tussenstop maken op de meest prestigieuze banen in het Middellandse Zeegebied. Onder toezicht van 1 tot 2 PGA-professionals profiteert u van volledige ondersteuning: draagtassen, boot/golf-shuttle, buggies en meer. Terwijl de niet-golfspelers profiteren van tal van activiteiten aan land en op het water.

*Met toeslag

Meer weten

Onze wellness cruises

Moment van ontspanning

Geniet van een volledig programma van meditatie, voeding en lichamelijke activiteit. Ontdek absolute ontspanning en een echte staat van welzijn tijdens uw cruise aan boord van de Club Med 2.

Meer weten

Met het hele gezin

Tot -50% voor kinderen tussen de 8 en 17 jaar

Beleef een uitzonderlijke cruise met het gezin. Uw kinderen van 8 t/m 11 jaar profiteren van -50% en 12 t/m 17 jaar van -20%.

Bekijk de voorwaarden van de aanbieding

Als huwelijksreis

Geniet van -10% korting op uw cruise

Maak van uw huwelijksreis een onvergetelijke herinnering en profiteer van een persoonlijk welkom en speciale aandacht.

Bekijk de voorwaarden van de aanbieding