Trakteer uzelf in de winter op een all-inclusive cruise in het Caribisch gebied

Ga voor uw all-inclusive vakantie aan boord van de Club Med 2, ons zeiljacht met vijf masten, voor een uitzonderlijke cruise. Aan boord: verfijnde services, een unieke sfeer en activiteiten voor iedereen (sport, zwembad, ontspanning, ontdekking).

Onze cruises van winter 2023/2024

Club Med 2: gezondheidsmaatregelen

  • Er is geen negatieve antigeentest meer nodig om aan boord te gaan van de Club Med 2.
  • De Covid-19-vaccinatie is niet meer verplicht, maar werd sterk aanbevolen. Dit omdat sommige landen/regio's nog steeds een vaccinatiebewijs eisen en u bij tussenstops niet van boord zou kunnen gaan.
  • Indien nodig hebt u de mogelijkheid om aan boord een antigeentest uit te voeren, tegen extra kosten. Wij nodigen u uit om uw geprinte vaccinatiebewijs te laten zien wanneer u aan boord gaat, om de controles in de verschillende aanloophavens te vergemakkelijken.

ONZE CRUISES IN DE CARAÏBEN IN DE WINTER

In hartje winter is niets fijner dan de Caribische zon, stranden, smaken, en kleuren

Tijdens uw cruisereis is de speurtocht begonnen: ontdek paradijselijke eilanden zoals Grenada, Marie-Galante, Curaçao... of verken nog authentieke tussenstops zoals in Panama. Het Club Med 2 dek is als een springplank die u voortstuwt naar de mooiste locaties en juweeltjes van het Caribisch gebied. Wij gaan elke dag op pad om nieuwe culturen en ervaringen te ontdekken.

Nieuw magazine Winter-Zomer 23/24

Alles weten over onze legendarische vijfaster

Ontdek ons nieuwe magazine. 68 pagina's vol inspiratie en verhalen.

En (her)ontdek ook de renovaties van winter 2023 van de Club Med 2:

Dit vindt u vast ook interessant:

Onze bestemmingen

Club Med heeft bijna 80 Resorts over de hele wereld: in Europa, Azië, Afrika, Noord- en Zuid-Amerika, de Indische Oceaan, de Caraïben...

Bekijk onze bestemmingen

Onze legendarische vijfmaster

Wij zijn trots en blij om u mee te nemen naar de mooiste kusten van de Middellandse Zee en het Caribisch gebied, naar authentieke tussenstops waar alleen ons prachtige zeiljacht voor anker gaat.

Ontdek de Club Med 2