Dominicaanse Republiek

De Club Med 2 zal deze winter niet naar de Caraïben varen en zal de transatlantische oversteek weer maken aan het einde van 2021.

Een all-inclusive luxe vakantie in Punta Cana of naar ons nieuwste Resort Michès Playa Esmeralda in de Dominicaanse Republiek, dat is de ideale gelegenheid om alles los te laten en te genieten van een echt moment van ontspanning in het hartje van de Caraïben! Ontdek in Punta Cana of Michès Playa Esmeralda witte zandstranden en turkooisblauw water en geniet van de talrijke activiteiten die Club Med u aanbiedt tijdens uw vakantie in de Dominicaanse Republiek: diepzeeduiken, golf, tennis en zelfs een waaier van acrobatische activiteiten, speciaal voor Club Med bedacht door de teams van Cirque du Soleil! Combineer voor uw reis naar de Dominicaanse Republiek de eenvoud van all-in verblijven met de standing van luxe vakanties. Beleef de Club Med-ervaring in Caraïbische sferen.

Michès Playa Esmeralda

Ontdek Michès, de nieuwe verborgen parel op de Dominicaanse Republiek, uniek gemaakt door de ongerepte schoonheid. Een ster van onze Exclusieve Collection, dit chique en milieuvriendelijke resort, is ontworpen met vier verschillende boetiek-resorts die zorgen voor een unieke getaway met exclusieve services.

Punta Cana

Punta Cana is de ultieme Club Med-ervaring voor een all-inclusive vakantie in de Dominicaanse Republiek. Cocktail bij het zwembad, siësta onder de palmbomen, circus en spelletjes voor de kinderen - absoluut alles wat je zou kunnen wensen om de vakantie van magie te verzekeren.

Deze bestemmingen spreken u wellicht ook aan: