Waar te verblijven? Ontdek onze Resorts voor een all-inclusive vakantie in de Dominicaanse Republiek:

De charme van de Caraïben tijdens uw all-inclusive verblijf in de Dominicaanse Republiek

Tussen tropische excursies, kreeft proeven op het strand en de ritmes van bachata, neem de tijd om te ontspannen. Uw vakantie in de Dominicaanse Republiek wordt aangepast aan uw wensen.

Gemiddelde weersvoorspellingen in de Dominicaanse Republiek

Weerbericht in de Dominicaanse Republiek

Zomerseizoen

Minimale temperatuur

Maximale temperatuur

Zonneschijn

Neerslag

Mei

23°C

31°C

9u

71mm

Juni

24°C

32°C

9u

99mm

Juli

24°C

32°C

10u

89mm

Augustus

24°C

32°C

10u

89mm

September

24°C

32°C

9u

128mm

Oktober

22°C

32°C

9u

110mm

Winterseizoen

Minimale temperatuur

Maximale temperatuur

Zonneschijn

Neerslag

November

23°C

30°C

8u

116mm

December

22°C

29°C

8u

87mm

Januari

21°C

29°C

9u

85mm

Februari

21°C

29°C

9u

49mm

Maart

21°C

30°C

9u

55mm

April

22°C

31°C

10u

85mm

Must-sees in de Dominicaanse Republiek:

Uw vakantie naar de Dominicaanse Republiek: de natuur in al haar varianten

Geniet van de weelderige natuur tijdens uw all-inclusive vakantie naar de Dominicaanse Republiek. Van fijne zandstranden tot tropische bossen: dit land heeft gevarieerde en fascinerende landschappen. In het zuidoosten wandelt u door de exotische beplanting van het nationaal park Cotubanamá en bekijkt u de bijzondere zeedieren, zoals zeekoeien en dolfijnen. Op het Isla Saona leeft u net als Robinson Crusoe, met de witte zandstranden omringd door palmbomen. Geniet van het heldere water en rust uit als nooit tevoren. Om het avontuur compleet te maken kunt u te paard door het bos rijden en afkoelen in het zuivere water van de waterval van El Limón, op een hoogte van 50 meter.

ONTDEK EEN FAMILIEVAKANTIE IN DE DOMINICAANSE REPUBLIEK

Dompel u onder in een mix van culturen

Als u tot rust bent gekomen in de natuur loopt u door de voetsporen van de allereerste inwoners en gaat u terug in de tijd in het ecologische park Indigenous Eyes Punta Cana. Met twaalf meren vol helder water is dit een paradijs op aarde.
Vervolg uw all-inclusive vakantie en stap aan boord van de Club Med 2 voor een cruise langs de culturele rijkdom van de Dominicaanse Republiek. Bezoek in Santo Domingo de beroemde kathedraal uit de tijd van de conquistadors.
Sluit uw all-inclusive vakantie naar de Dominicaanse Republiek af omringd door het ritme van de bachata en de merengue. Deze dansen zijn ontstaan op het eiland en de gemengde klanken ervan zullen u betoveren.

STAP AAN BOORD VAN DE CLUB MED 2

Geniet van al het plezier van de Caraïben tijdens uw vakantie naar de Dominicaanse Republiek

Een all-inclusive vakantie naar de Dominicaanse Republiek betekent ook ontspanning en het ritme van het eiland overnemen. Zwem in het turquoise water van de cenote Hoyo Azul, bezoek het strand van Punta Cana en proef de heerlijke soep gemaakt van bakbananen (sanchoco) of een lekkere kreeft. Als u bent bijgekomen van deze heerlijke maaltijd bezoekt u de golfbaan Corales, waar u op de achtergrond de golven hoort die een paar meter verderop aan land komen.

ALLES INBEGREPEN TIJDENS UW DROOMVAKANTIE

Ook interessant voor u...