Familievakantie in de Dominicaanse Republiek: tijd voor avontuur!

Ontdek met uw gezin tussen de golven en de kokospalmen de geheimen van een paradijselijk eiland.

Waar te verblijven? 2 Resorts om de Dominicaanse Republiek met uw gezin te ontdekken:

Ontdek de pareltjes van de Dominicaanse Republiek:

Bewonder de uitzonderlijke landschappen van de exotische Caraïbische kust

Combineer tijdens uw familievakantie naar de Dominicaanse Republiek de zon met de turquoise zee op Isla Saona. Stap aan boord van een boot en bewonder de natuurlijke zwembaden en prachtige zandstranden omringd door kristalhelder water.
Niet ver daar vandaan kunt u met dolfijnen zwemmen in het waterpark Dolphin Island. In Bayahibe kunnen liefhebbers van snorkelen de moeralen en kreeften in hun natuurlijke leefomgeving bewonderen.

MEER ONTDEKKEN OVER DE DOMINICAANSE REPUBLIEK

Voor kinderen is hier van alles te beleven en u kunt volop de Dominicaanse cultuur proeven

Vanaf het Resort Club Med Punta Cana gaat u op ontdekkingstocht naar de oorsprong van de Nieuwe Wereld in de straatjes van de Dominicaanse Republiek. Midden in de koloniale wijk bezoekt u met het hele gezin de eerste kerk die in Amerika werd gebouwd: de Kathedraal van Santo Domingo.
Neem tijdens uw familievakantie naar de Dominicaanse Republiek ook een kijkje bij Altos de Chavón. Kinderen zullen dit gereconstrueerde Italiaanse dorpje uit de middeleeuwen geweldig vinden. Geplaveide straatjes, majestueuze fonteinen en een groot amfitheater bieden vermaak voor iedereen.

MEER INFORMATIE OVER ONZE KINDERCLUBS

Ook interessant...