Schenk uzelf een reis naar Senegal om u onder te dompelen in een cultuur met gemengde invloeden en erop uit te trekken om de brousse te ontdekken. Voor uw vakantie in Senegal stelt Club Med u een unieke ervaring voor in Cap Skirring, in het zuiden van Senegal! Bungalows van het topgamma staan verspreid tussen kokospalmen en tuinen met een weelderige plantengroei. Er worden tal van activiteiten aangeboden voor jong en oud, waaronder een 9-holes golfterrein.
Uw vakantie wordt een mix van zwempartijtjes, excursies en activiteiten, terwijl u kunt genieten van de inventieve en heerlijke lokale gastronomie. Met Club Med moet u niet kiezen tussen luxe en gemak. Ontdek snel onze all-in luxeverblijven in Senegal.

Cap Skirring

Cap Skirring ligt in het midden van een enorm kokosnootbos aan de Atlantische Oceaan. Vanaf winter 2021 onthult het resort een nieuw gezicht. De bestaande kamers zijn volledig gerenoveerd.

Cap Skirring
Cap Skirring
met vlucht
4 Drietanden

De Club Med-ervaring in Senegal is veel meer dan een all-inclusive vakantie

Kies voor een vakantie in Afrika en bezoek Senegal. Van Saint-Louis tot Casamance: bewonder het land met de gevarieerde ecosystemen en het fascinerende erfgoed.

Siempreverde22

Een reis vol avonturen door het wilde Senegal

Senegal heeft een woest landschap. Stap aan boord van een prauw (kano) om vanaf het resort Club Med Cap Skirring de delta van Saloum en het prachtige landschap te ontdekken. Het ecosysteem vol schelpen, mangroven en baobabs is geweldig voor een ontdekkingstocht in een authentieke, natuurlijke omgeving. In het uiterste noorden van Senegal bezoekt u het Nationaal Park Djoudj, het derde vogelpark ter wereld, waar meer dan 3 miljoen vogels leven. Vanaf hier bent u binnen drie uur bij de Lompoul-woestijn. Deze woestijn is nauwelijks 18 km² groot, maar biedt een indrukwekkend spektakel van duinen met een hoogte van 30 tot 50 meter. Vanaf de toppen heeft u een uniek uitzicht.

ONTDEK CLUB MED CAP SKIRRING, IN HET MIDDEN VAN EEN COCOTERAIE
Bee_W

Vissen op het ritme van het getij

Verlaat het geïsoleerde landschap tijdens uw vakantie naar Senegal en ontdek het erfgoed van de bewoners van het dorpje Dassilamé Sérère. Het dorpje ligt aan een mangrove en het vissen naar schelpdieren is nog steeds de belangrijkste activiteit. Want naast het rijke erfgoed, de kustlijn en de rivieren is Senegal een vissersland. In Guet Ndar, de visserswijk van Saint-Louis, vormen de opeengehoopte prauwen op de rivier een authentiek aanzicht tijdens uw all-inclusive vakantie naar Senegal.

BEKIJK ALLE RESORTS IN AFRIKA
Ssviluppo

All-inclusive Senegal: een vakantie vol ontspanning en activiteit

De landschappen en tradities verwonderen u, maar bieden ook mogelijkheid tot ontspanning. De Senegalese stranden hebben rustig water en het grootste gedeelte van het jaar een aangename temperatuur. In Dakar vindt u in de baai van Ngor, tegenover de vissershutjes, een van de populairste surfplekken. Vlak bij het resort Club Med Cap Skirring kunt u uw activiteit kiezen afhankelijk van het weer: blijf met beide voeten op de grond en probeer de 9 holes van de Cap Skirring Golf, of richt uw blik op de oceaan, met grenzen tussen zoet water en zeewater, om te gaan sportvissen... misschien vangt u wel een barracuda.

ONTDEK ALL-INCLUSIVE BY CLUB MED

RESORTS DIE U WELLICHT OOK LEUK VINDT: