Ontdek de grootste trekpleisters die u tijdens uw vakantie in Marokko absoluut gezien moet hebben!

Kiest u voor een badplaats of een stad aan de rand van de woestijn? Voor de Atlantische Oceaan of de Middellandse Zee? Weet u nog niet waar u heen wilt in Marokko? Lees dan zeker dit artikel om de bestemming van uw all-invakantie te bepalen!

OP REIS NAAR MAROKKO: HET BETOVERENDE MARRAKESH

Als er over Marokko werd gepraat, is Marrakesh vaak de eerste stad die ter sprake komt. En dat is niet toevallig. Al eeuwenlang weet de rode stad bezoekers te begeesteren. Door de volstrekt unieke sfeer is het buitengewone Marrakesh de bestemming bij uitstek in Marokko. De kleurrijke en luidruchtige doolhof van de souks, de paleizen en geheime tuinen en het spektakel van het Djemaa el Fna bij valavond laten een onvergetelijke indruk na. Marrakesh is bovendien niet alleen een stad waar u heerlijk kunt slenteren, het is ook de poort naar de woestijn en een plek waar talloze activiteiten mogelijk zijn. Maak een kamelenrit door de beroemde palmentuin, wandel in de prachtige omgeving van het meer van Lalla Takerkoust aan de voet van het Atlasgebergte of ontdek de dorpjes van de Berbers tijdens een excursie naar de Ourikavallei. Marrakesh is Marokko in een notendop. De stad weet elke bezoeker te fascineren met zijn kleuren, zijn hartelijkheid, zijn vrijwel ongerepte woestijn en zijn gerechten met de onweerstaanbare smaken van het Oosten.
Maak kennis met Marokko dankzij onze all-invakanties!

Onze Resorts in Marokko

Yasmina
Yasmina
Gerenoveerde ruimtesmet vlucht

Yasmina

Marokko

WAT IS DE BESTE BESTEMMING OM NOORD-MAROKKO TE ONTDEKKEN?

Houdt u van de warmte van de Middellandse Zee? Zet dan koers richting Cabo Negro, de perfecte uitvalsbasis om schitterende landschappen te ontdekken. Deze badplaats met zwarte zandstranden is de favoriete bestemming van de Marokkaanse beau monde. Bereid u dus voor op een luxueuze all-invakantie! Kiest u voor een verblijf in Tétouan, dan kunt u niet alleen aan uw kleurtje werken en naar hartenlust watersporten, maar ook een aantal uiterst authentieke sites ontdekken. Slenter door de kronkelende steegjes van de tot werelderfgoed uitgeroepen medina of haal een frisse neus in de nabijgelegen Beni Hozmarbergen. Wandelaars kunnen we bovendien de Akchourvallei aanbevelen, waar u een verfrissende duik kunt nemen in de natuurlijke zwembaden of kunt genieten van een tajine met uitzicht op de watervallen. Niet ver daarvandaan bevindt zich wellicht de meest fotogenieke bestemming van heel Marokko: Chefchaouen. Zorg dus dat uw fototoestel opgeladen is en voorzie een tweede geheugenkaart voor u dit labyrint met duizend-en-één blauwtinten betreedt! Hier wilt u immers op elke straathoek het leven vastleggen met op de achtergrond de intense kleuren van de gebouwen.
Hebt u de knoop doorgehakt en weet u wat uw bestemming werd in Marokko? Marrakesh, Agadir, Cabo Negro ... Waar u ook heen trekt, bereid u voor op een onvergetelijke reis naar een hele andere wereld.

Waarom is Chefchaouen blauw?

Toen de bewoners van Chefchaouen besloten om hun huizen blauw te schilderen, was er nog geen sprake van Instagram. Deze verrassende kleur zorgt er echter eenvoudigweg voor dat het binnen in de huizen frisser blijft. Dit is echt een bestemming in Marokko die u móet gezien hebben!

Ook interessant: