Meivakantiebij Club Med

Meivakantie

Geniet met het hele gezin van een luxe all-inclusive vakantie tijdens de meivakantie

Club Med heeft voor u een kleine selectie gemaakt van haar twee leukste Resorts tijdens de meivakantie.

Gregolimano op het schiereiland Evia ligt aan het helderblauwe water van de Egeïsche Zee tussen een wit zandstrand en een bergketen. Dit is echt een Europees paradijs. Het heldere blauwe water en het witte zand maken het moeilijk te geloven dat u echt zo dicht bij huis bent. Het hotel en de bungalows van het Resort liggen aan een dennenbos in de vorm van een gezellig Grieks dorpje met witte toegangsbogen aan reeks fleurige straatjes en sfeervolle patio's.

Een aangename omgeving voor waterskiën en tennis voor iedereen. Tussen het sporten door of aan het einde van de dag ontmoeten ouders en kinderen elkaar bij het zwembad of bij de bar om hun ervaringen uit te wisselen.
Ga op avontuur in het prachtige Griekenland!

Ontdek Gregolimano

Aan een prachtige turquoise lagune in de Dominicaanse Republiek, verwelkomt Club Med Punta Cana stellen en gezinnen voor een meivakantie in het paradijs. Tussen een strand van 600 meter en een prachtige kokospalmentuin, geniet u van premium services in een idyllische omgeving.

Punta Cana is een van de twee Resorts met een Club Med CREACTIVE by Cirque du Soleil ervaring - een creatieve speeltuin met activiteiten geïnspireerd op het beroemde Cirque du Soleil! De kinderen genieten van uitdagende circusactiviteiten, terwijl u geniet aan het zwembad of zandstrand, maar u kunt natuurlijk ook gezellig mee oefenen met de kinderen.

Ontdek Punta Cana

Ontdek meer Resorts voor een onvergetelijke meivakantie