Ontdek ons Resort om de charmes van Tunesië te ontdekken

Djerba la Douce

Op het eiland Djerba, vlakbij Houmt Souk, ligt Resort Djerba la Douce. De zon schijnt altijd, de zee is schitterend blauw en het vrijwel altijd aanwezige briesje doet de zeilen van de catamarans bollen.

Geniet van de charme van een authentieke, all-inclusive vakantie in Tunesië

Sinds de oudheid schittert Tunesië met een uitzonderlijk erfgoed en kostbare beschavingen. Laat u tijdens uw all-inclusive vakantie in Tunesië meeslepen door de grootsheid van de geschiedenis.

Weerbericht in Tunesië

Gemiddelde weersvoorspellingen in Tunesië

Zomerseizoen

Minimale temperatuur

Maximale temperatuur

Zonneschijn

Neerslag

Mei

18°C

27°C

10u

7mm

Juni

21°C

31°C

10u

1mm

Juli

23°C

33°C

12u

0mm

Augustus

25°C

34°C

11u

1mm

September

23°C

34°C

9u

15mm

Oktober

20°C

31°C

8u

35mm

Winterseizoen

Minimale temperatuur

Maximale temperatuur

Zonneschijn

Neerslag

November

15°C

23°C

7u

35mm

December

11°C

18°C

6u

30mm

Januari

9°C

17°C

6u

20mm

Februari

10°C

18°C

7u

20mm

Maart

12°C

21°C

8u

20mm

April

14°C

24°C

9u

15mm

Te ontdekken in Tunesië:

Natuurlijke contrasten en verrassende decors: alles is inbegrepen tijdens een vakantie in Tunesië

Tunesië biedt schitterende en bijzondere natuurlijke landschappen. Begin uw all-inclusive vakantie in Tunesië rustig op het strand van Sidi Mahrez, in het noorden van het eiland Djerba. Slechts 15 minuten van Club Med Djerba la Douce, geniet u van het uitgestrekte fijn zandstrand. Verfrissing nodig? Ontdek de kloof van Midès, vlakbij de Algerijnse grens. Deze bergoase wordt gevormd door rotslagen waar de wadi zachtjes doorheen kronkelt. Verleng de magie in Tataouine, 2 uur van Club Med Djerba la Douce. Daar, aan de poorten van de woestijn, kunt u de ksours bewonderen, deze versterkte constructies die ooit dienst deden als graanschuren voor voedsel.

NA EEN EXCURSIE, ONTSPAN OP HET STRAND VAN DJERBA

Een reis naar een land vol geschiedenis

Naast de prachtige landschappen, kunt u de de grootsheid van bouwwerken uit de oudheid bewonderen. Op 400 km van Club Med Djerba la Douce kunt u de spanning door uw aderen voelen stromen: in het amfitheater van El-Jem, geklasseerd als UNESCO-erfgoed, beleeft u de gladiatorengevechten en wagenrennen opnieuw en reist u een aantal eeuwen terug in de tijd. Vervolg uw reis naar het noorden van Tunesië en de archeologische vindplaats van Carthago, een juweel van oude beschavingen. Geniet op de heuvel van Byrsa van een uniek panorama van de oude Punische stad. Vanaf daar heeft u slechts 20 minuten nodig om de link met het hedendaagse tijdperk te maken: in Tunis toont het museum van Bardo de geschiedenis van het land, van de prehistorie tot de 20e eeuw.

ONTDEK DE MUST-VISITS VOOR UW FAMILIEVAKANTIE

Vakantie in Tunesië: all-inclusive ontspannen

Tunesië is ook een land van unieke tradities en openluchtrecreatie. Op 2 uur van Tunis kunt u een duik nemen in de wateren van Cap Serrat voor een snorkeltrip in de helderblauwe zee. Terug naar Club Med Djerba la Douce! Maak een wandeling in de souk van het dorp Houmt Souk en onderbreek uw uitje met een gastronomische break met muntthee en wat gebak. U kunt zich ook laten verleiden door het groen van de Djerba Golf Club, voor een golfbaan met uitzicht op zee, in de schaduw van acacia's en palmbomen.

ONTDEK ALL-INCLUSIVE BY CLUB MED

Gun uzelf een reis naar Tunesië om te ontspannen en uw dagelijkse zorgen te vergeten! Voor uw vakantie in Tunesië stelt Club Med u all-in luxe vakanties voor op het eiland Djerba. De mythische bestemming Djerba la Douce is gelegen in het zuidoosten van Tunesië. De zon schijnt er altijd, de zee is er felblauw en langs het strand staan kokosbomen. Tijdens uw vakantie worden hier vele activiteiten aangeboden aan jong en oud. Zeilen, kajakken, tennissen, beachvolleyballen en meer... Om nog maar te zwijgen over de Club Med Spa by Payot, waar u de essentiële oliën en de kunst van wellness en schoonheid kunt ontdekken.

Ook interessant voor u...