Tunesië

Update 29 juli 2017:
Nederland heeft vandaag het reisadvies naar Tunesië versoepeld. De toeristische kuststroken en de hoofdstad zijn van code oranje naar geel gegaan. Dat betekent een versoepeling van sec noodzakelijke reizen naar waakzaamheid. Dit betekent dat vakantiegangers weer naar het land kunnen. Nederland is daarmee het laatste land in West-Europa dat ook overgaat naar een milder advies.

Mocht u verdere informatie wensen, dan kunt u ons bellen op 0900-2020306.

Gun uzelf een reis naar Tunesië om te ontspannen en uw dagelijkse zorgen te vergeten! Voor uw vakantie in Tunesië stelt Club Med u all-in luxe vakanties voor op het eiland Djerba. De mythische bestemming Djerba la Douce is gelegen in het zuidoosten van Tunesië. De zon schijnt er altijd, de zee is er felblauw en langs het strand staan kokosbomen. Tijdens uw vakantie worden hier vele activiteiten aangeboden aan jong en oud. Zeilen, kajakken, tennissen, beachvolleyballen en meer. Om nog maar te zwijgen van de Club Med Spa by Décleor, waar u de essentiële oliën en de kunst van het welzijn en de schoonheid kunt ontdekken.

Djerba la Douce

Op het eiland Djerba, vlakbij Houmt Souk, ligt Resort Djerba la Douce. De zon schijnt altijd, de zee is schitterend blauw en het vrijwel altijd aanwezige briesje doet de zeilen van de catamarans bollen.