Marrakech la Palmeraie

Marokko is een betoverende oosterse bestemming met Marrakech als parel in de kroon. Deze levendige stad in Zuid-Marokko ligt op de grens van de Sahara en de Hoge Atlas.

Een all-inclusive vakantie naar Marrakech, de zonnige droombestemming

Een reis naar Marrakech dompelt u onder in de oosterse cultuur. In de stad van duizend-en-één nachten mengen de kleuren zich met de kruidige geuren.

Ontdek de lokale cultuur tijdens uw reis naar Marrakech

Ontdek de charme van deze 'parel van het zuiden' en bezoek de medina. Op iedere straathoek ervaart u het bruisende leven. Bezoek eerst de bazaar: de tapijten, maroquinerie en kruiden liggen uitgestald in de kramen en de winkeliers vertellen u alles over hun eeuwenoude kennis en tradities. Ontdek daarna de geuren en heerlijke smaken van een kop muntthee of een tajine. Terug bij de Club, midden in een palmentuin, kunt u tot rust komen in onze hammam tijdens uw all-inclusive vakantie naar Marrakesh. De hammam is een bekende lokale traditie.

Van de Arabisch-Andalusische architectuur tot weelderige tuinen

Vervolg uw ontdekkingstocht door de Marokkaanse cultuur en bezoek bijzondere plekken tijdens uw all-inclusive vakantie naar Marrakech. Begin bij het belangrijkste symbool, de Koutoubia-moskee: dit architectonische meesterwerk domineert de stad met een minaret van 77 meter hoog. Op 15 minuten lopen vindt u het Bahiapaleis. In de 19e eeuw woonden hier de vizieren en de sultans. Wandel door de kamers en bewonder de binnenplaatsen en tuinen. Dit is een onvergetelijke plek tijdens uw vakantie naar Marrakech. De weelderige Majorelletuin lijkt wel een schilderij: een wirwar van de mooiste gekleurde bloemen en een verfrissende oase... voordat u naar de woestijn gaat.

All-inclusive vakantie naar Marrakesh: de poort naar de woestijn

Marrakech maakt de avonturier in u wakker. Met de ligging aan de rand van de woestijn en aan de voet van het Atlasgebergte is deze stad het ideale vertrekpunt voor excursies. Tijdens uw all-inclusive vakantie naar Marrakech kunt u bijvoorbeeld een paar dagen in een 4x4 door de duinen rijden of een trektocht maken door de bergen. En vergeet vooral de kasba van Taourirt niet, dit is een echt Berbers kasteel waar u ook de watervallen van Ouzoud vindt, met een hoogte van 110 meter.