Ontdek onze luxe all-inclusive Resorts in Indonesië

Vakantie in Indonesië: zet koers naar betoverende eilanden en all-inclusive by Club Med

Op de grootste archipel ter wereld, waar vulkanen uitkijken over paradijselijke stranden en immense jungles, beleeft u een authentieke en fascinerende ervaring tijdens uw all-inclusive vakantie in Indonesië.

Weerbericht in Indonesië

Gemiddelde weersvoorspellingen in Indonesië

Zomerseizoen

Minimale temperatuur

Maximale temperatuur

Zonneschijn

Neerslag

Mei

23°C

33°C

8u

70mm

Juni

22°C

31°C

7u

50mm

Juli

22°C

31°C

6u

40mm

Augustus

22°C

31°C

6u

40mm

September

22°C

31°C

8u

50mm

Oktober

23°C

31°C

8u

60mm

Winterseizoen

Minimale temperatuur

Maximale temperatuur

Zonneschijn

Neerslag

November

23°C

31°C

8u

70mm

December

23°C

30°C

8u

90mm

Januari

23°C

29°C

9u

90mm

Februari

22°C

30°C

9u

90mm

Maart

23°C

30°C

9u

90mm

April

22°C

32°C

9u

70mm

Te ontdekken in Indonesië:

De natuur is als een betoverende mozaïek en biedt onvergetelijke ervaringen

Wijk af van de gebaande paden tijdens uw all-inclusive vakantie naar Indonesië. Vanaf het Resort Club Med Bali bezoekt u het nationaal park van Komodo en de Kleine Soenda-eilanden op een paar uur vliegen. Ontdek de komodovaranen in deze spectaculaire omgeving. Deze draak-achtige dieren kunnen wel drie meter lang worden. Terug in de omgeving van het Resort kunt u de Gili-eilanden met diens paradijselijke stranden bezoeken. Gili Air heeft oneindige zandstranden vol palmbomen; in deze heerlijke omgeving komt u echt tot rust.

ONTDEK INDONESIË MET UW GEZIN

Javaanse en Balinese pracht voor spirituele ontspanning

Tijdens een vakantie in Indonesië neemt uw karma u mee naar eeuwenoude tempels. Op het eiland Java raakt u geïnspireerd door de spiritualiteit van de boeddhistische tempel van Borobudur en de Hindoeïstische tempel van Prambanan. Ervaar de magische zonsondergang bij deze stenen stoepa's, met de tropische jungle op de achtergrond. Op Bali combineert u uw spirituele reis bij de tempel van Uluwatu met prachtige panorama's. Op 40 minuten van het Resort Club Med Bali biedt deze tempel een uitzicht over 360°. U kijkt over de oceaan vol surfers richting het buureiland Lombok.

NA UW EXCURSIES GENIET U VAN ALL-INCLUSIVE BY CLUB MED

Meer dan een all-inclusive vakantie; beleef een onvergetelijke sportieve ervaring

Begin aan de sportieve etappe van uw vakantie met allerlei ontdekkingen. In Indonesië heeft u volop keuze! Op het eiland Flores zijn verschillende plekken waar zee-liefhebbers kunnen duiken naar het schitterende koraal. Op het eiland Java komen wandel- en klimliefhebbers handen en voeten tekort: in de regio Kawa Ijen zorgen de vulkanen en tropische natuur voor een uniek avontuur. Een meer dagelijkse, maar toch sportieve activiteit vindt u op vijf minuten van het Resort Club Med Bali Bintan Island. Hier kunt u de green van de Ria Bintan Golf Club uitproberen. Er worden ook yogasessies gehouden. Maak tijdens uw vakantie naar Indonesië kennis met de zen-houding...

ONTDEK GOLF BY CLUB MED

Ook interessant voor u...