Weelderige natuur en cultuur ontdekken

Op Bali bewondert u de weelderige natuur en voorouderlijke tempels, maar aanschouwt u ook wilde dieren en laat u zich leiden door het Indonesische leven. Dit zijn onze favoriete excursies op Bali.

BEZOEK DE RIJSTVELDEN IN UBUD

** Ubud**, gelegen in het zuiden van Bali, heeft een rijk ** landschap aan rijstvelden**. Omringd door de prachtige natuur, is het één van de mooiste rijstvelden op Bali. Weg van de drukte wandelt u ** te voet of met de fiets ** in een ** bewaarde omgeving**. De ** plantages**, begrensd door de ** kokospalmen**, maken deze omgeving buitengewoon.

Ubud is ook ** aantrekkelijk voor veel kunstenaars ** die hun ** schilderijen in kunstgalerijen ** tentoonstellen. Maak een omweg naar ** Goa Gajah**, een tempel ** in het hart van een grot**, aan de rand van de jungle. U zult één van de oudste historische monumenten in Bali ontdekken, gebouwd uit een ** mix van twee culturen**: het ** Hindoeïsme ** en het ** Boeddhisme**.

Wist u dat...

Elke avond overal in de stad traditionele Balinese dansen plaatsvinden? De vele kleuren en de beweging van de ogen van de dansers die hun dansbewegingen afstemmen op het ritme van de muziek maken het erg bijzonder.

Onze excursies in de buurt van Bali

BEZOEK TEGALLALANG

In ** Tegallalang ** bewondert u prachtige rijstvelden. Varens en hoog gras nestelen zich in het hart van diepe valleien die door rivieren worden gekruist. Onmisbaar zijn de ** grote schommels ** waarop u kunt zitten en een uitzicht hebt over een ** spectaculaire natuur**. Een ** onvergetelijke herinnering ** die tot één van uw mooiste reisfoto's zal behoren.
Neem de tijd om de ** lokale ambachten ** te ontdekken die, net als Ubud, zich redelijk goed ontwikkelen in de regio. Tegallalang is een echt toevluchtsoord voor Balinese beeldhouwers ** die met hout en andere materialen werken**. ** Het bamboe klokkenspel**, ** palmblad fotoalbums ** en ** exotisch gesneden fruit ** behoren tot de ** originele souvenirs ** om mee terug te nemen van uw vakantie op Bali.

Onze Resorts in de buurt van Bali

EEN UITZONDERLIJKE WANDELING OP MOUNT AGUNG

Vanaf een hoogte van 3.100 meter kijkt Mount Agung uit over Bali. Voor wandelaars is de ** beklimming van het dorp Selat ** of ** de tempel van Besakih ** (de twee belangrijkste uitgangspunten) erg aantrekkelijk. Met de eerste route kunt u de ** rand van de vulkaan ** bereiken. De laatste route is alleen toegankelijk vanaf de tempel van Besakih, wat de mogelijkheid biedt om vanaf de top ** het panoramische uitzicht op het eiland Lombok ** en ** het zuiden van Bali te bewonderen**. Een adembenemende ervaring, ** vertrek 's nachts ** om de ** prachtige zonsopgang boven de vulkaan ** te bekijken.

Als uw voorkeur uit gaat naar iets anders dan het beklimmen van deze indrukwekkende berg, kunt u ** de kleine weg nemen van Redang naar Putung, halverwege de helling**. Het doorkruist ** zeer mooie traditionele dorpen ** aan de rand van ** rijstvelden ** en heeft ook enkele ** spectaculaire uitzichtpunten**.

dit zal u ook leuk vinden