Deze plaatsen zijn onmisbaar tijdens uw vakantie in Indonesië!

Een archipel met vele gezichten, in Indonesië ontdekt u een exotische cultuur en prachtige landschappen. Zoekt u inspiratie voor uw vakantie naar Indonesië? Lees dan onze tips!

INDONESIË: EEN LAND MET VERSCHILLENDE INVLOEDEN

In de loop der eeuwen is Indonesië rijk geworden aan de cultuur van veel landen. Bezoek op Bintan Island de tempel van 500 Lohan, zijn gouden beelden en de oceaan van gezichten van de 500 sculpturen die in de tuin zitten, om de boeddhistische identiteit van Indonesië te ontdekken. Wandel op Bali door de gebouwen van ** de tempel van Besakih**, gelegen aan de voet van een van de mooiste vulkanen op het eiland, Mount Agung.

Om Indonesië te bezoeken, hoeft u zich niet te beperken tot een bepaalde tijd van het jaar. Tussen het equatoriale klimaat van het noorden dat het hele jaar door temperaturen van 30°C belooft en het tropische klimaat van het zuiden met temperaturen boven de 25°C, zal de zon er altijd zijn. Benieuwd naar wat in Indonesië kunt doen als het regent? Wees gerust: zwemmen, ontspannen en excursies blijven op het programma staan, omdat de regen vaak tijdelijk is waardoor de zon snel weer zal schijnen.

Onze excursies in Indonesië

EEN SNORKEL- EN DUIKPARADIJS

Een bezoek aan Indonesië betekent ook een ontspannen vakantie op zandstranden begrensd door turquoise wateren. Door de vele vulkanen kunt u in Indonesië ontspannen op een kustlijn met zwart, goud of wit zand.

In ** Jimbaran ** kunt u volledig tot rust komen voordat u geniet van heerlijke visgerechten in een van de restaurants aan zee, lokale vissers vangen namelijk de vis en brengen deze vers daarnaartoe. Genesteld in de holte van de kliffen van Bukit, ** Bingin Beach**, ** Padang Padang Beach ** en ** Balangan Beach ** zijn allemaal geheime paradijzen waar u kunt genieten van het warme water van de archipel.

Wissel uw stranddagen af met ** snorkelen of duiken**, twee populaire activiteiten om de adembenemende natuur van Indonesië te bewonderen. In Indonesië geniet u van de aangename watertemperaturen, maar ook van de rijkdom aan flora en fauna die u onder water kunt bewonderen. In ** Tulamben ** kunt u ** het Liberty scheepswrak ** verkennen, een schip van het Amerikaanse leger dat in 1942 werd getorpedeerd. ** Nusa Penida**, een toevluchtsoord voor mantaroggen en de buitengewone Mola mola vis, is ook een must tijdens uw vakantie in Indonesië.

Onze Resorts in Indonesië

ONTDEK EEN LUXE BESTEMMING

Dichte, groene bossen, vulkanen en meren: een bezoek aan Indonesië is als genieten van een vakantie in het hart van prachtige landschappen.

Beklim de ** Mount Bintan ** op Bintan Island en geniet op de top, vanaf een hoogte van 340 meter, van een adembenemend uitzicht op het equatoriale bos en de turquoise wateren die zich uitstrekken tot aan de horizon.

Geniet op Bali van ** Lake Batur**, ook ** Danau Batur ** genoemd, gelegen binnen de caldera van de actieve vulkanen Agung en Batur, en bewonder de adembenemende panorama's. Tijdens uw bezoek aan Indonesië kunt u niet alleen genieten van sublieme stranden begrensd door kristalhelder water, maar ook van verschillende culturen en een spectaculaire natuur die bestaat uit vulkanen en weelderige bossen.

DE BESTE EXCURSIES OP BALI

Rijstvelden geclassificeerd als werelderfgoed door UNESCO

Indonesië heeft een prachtige natuur, ook te danken aan de mens. Mis zeker niet de rijstvelden van Jatiluwih op Bali, zij behoren tot het UNESCO werelderfgoed en zijn onmisbaar tijdens uw vakantie in Indonesië.

dit zal u ook interessant vinden...