Villa's & Chalets by Club Med

VILLA’S EN CHALETS

Beleef betoverende momenten in het verfijnde comfort van onze magnifieke Villa’s en Chalets.

U vindt onze Villa’s en ruime Chaletappartementen met twee tot vier kamers en grote gemeenschappelijke ruimtes in wondermooie zonnige oorden of op prachtplekken in de bergen. De ideale omgeving om met z’n tweetjes of samen met uw gezin of vrienden onvergetelijke momenten te beleven.

Wat onze Villa’s en Chalets zo uniek maakt? De combinatie van hedendaags design en lokale invloeden. Zo lijkt uw dagelijkse sleur nog slechts een vage herinnering. Ontspan in uw privétuin met zwembad op Mauritius of geniet van een mok warme chocolademelk met zicht op de skipistes in uw chalet. Voelt u de keuzestress al opkomen?

PRESTATIES EN DIENSTEN

Geniet van op maat gemaakte services met een butler en dagelijkse verrassingen

Zodra u aankomt, staat uw butler tot uw dienst. U checkt in en uit in uw eigen verblijf, uw koffers worden uitgepakt en opnieuw gepakt voor uw vertrek. Laat de dagelijkse sleur achter u en zet de vakantiemodus aan.

Uw butler regelt uw ontbijt of lunch, organiseert een galadiner met chef-kok in uw verblijf, plaatst uw bestellingen bij roomservice of reserveert een massage in de spa en veel meer. Hier hoeft u zelf nergens aan te denken. U hebt dus alle tijd om met volle teugen te genieten. Het enige wat u zelf nog moet doen, is kiezen wanneer u luncht en beslissen op welke dag u privéskiles neemt.

VOOR IEDER WAT WILS

Beleef een vakantie die inspeelt op ieders verlangens in het gezelschap van uw partner, gezin of vrienden.

Een partijtje sologolf of zeilen met vrienden? Op ski’s de berg af voor de ene en fitnessles voor de andere? Tennismatch tussen de jongeren of de eerste vliegende trapeze voor de kleintjes? Wie in een Villa of Chalet verblijft, kiest zelf hoe hij zijn vakantie invult. Er is voor ieder wat wils, jong én oud. Samen of apart, iedereen maakt zijn eigen keuzes en treft elkaar op gezette tijden: ontbijt met het hele gezin in de Villa, lunch met vrienden in een Club Med-restaurant, tête-à-tête in de cocktailbar… Of u nu in een Villa of een Chalet verblijft, uw vakantie is elke dag anders, maar plezier is altijd van de partij!

VRIJE TOEGANG TOT CLUB MED

U mag vrij gebruikmaken van de infrastructuur van het nabijgelegen Resort en deelnemen aan de Club Med-activiteiten.

Tijdens uw verblijf hebt u onbeperkt toegang tot alle services. Houdt u van het gevoel dat de adrenaline door uw lijf jaagt? Kies in de grootste sportschool tussen skiën, de vliegende trapeze en nog veel meer. En merk hoe u bijleert tijdens de lessen onder leiding van experts in hun discipline. Zijn lekker eten en heerlijk ontspannen uw geheime genoegens? Onze restaurants serveren de internationale en lokale keuken, in de bar kunt u terecht voor een coupe champagne of een cocktail. Neem een stoombad in de hammam of geniet gewoon van een frisse duik in de zee. Laat uw zorgen thuis en geniet van de vakantie.