Waar te verblijven? Breng een all-inclusive vakantie door in Canada bij Club Med Québec Charlevoix:

Verken de natuur en de wildernis tijdens een all-inclusive vakantie naar Canada.

In deze gebieden waar de natuur heerst, zijn avonturen het hele jaar door rijk aan sensaties. Beleef een vakantie in Canada en verken de ongelooflijke parken en landschappen van Maple Leaf Country.

Weerbericht in Canada

Gemiddelde weersvoorspellingen in Canada

Zomerseizoen

Minimale temperatuur

Maximale temperatuur

Zonneschijn

Neerslag

Mei

8°C

21°C

7u

115mm

Juni

13°C

25°C

8u

110mm

Juli

16°C

27°C

8u

120mm

Augustus

15°C

26°C

7u

105mm

September

11°C

22°C

5u

115mm

Oktober

5°C

14°C

4u

100mm

Winterseizoen

Minimale temperatuur

Maximale temperatuur

Zonneschijn

Neerslag

November

-4°C

5°C

2u

105mm

December

-11°C

-2°C

2u

100mm

Januari

-16°C

-6°C

3u

85mm

Februari

-15°C

-4°C

4u

75mm

Maart

-9°C

1°C

5u

75mm

April

-1°C

9°C

6u

85mm

De must-sees in Canada:

Hier begint het avontuur!

Van overblijfselen uit het verleden tot met sneeuw bedekte toppen, van de puurheid van de meren tot de uitgestrektheid van de bossen, Canada is een land van avonturiers. Ontdek vanuit het Club Med Resort Quebec Charlevoix de talloze schoonheden van het land met het esdoornblad. Dompel uzelf onder in Quebec, een paradijs voor wandelaars en grote reizigers, en ontdek de uitgestrekte gebieden met duizenden kleuren. Temidden van deze landschappen, getekend door de seizoenen, beloven de uitzonderlijke flora en fauna grote sensaties. Wissel tijdens uw verblijf in Canada af tussen natuurlijke avonturen en sportieve activiteiten en doorkruis enkele van de mooiste landschappen van Noord-Amerika.

ONTDEK DE MUST-VISITS VOOR EEN GEZINSVAKANTIE IN CANADA

Reis in de winter naar Canada: beleef een onderdompeling in een wit paradijs

Een noordelijk land waar besneeuwde bergtoppen, bevroren meren en noorderlicht samenkomen... Canada is een paradijs voor liefhebbers van wintersensaties. Bossen en reliëfs zijn versierd met een witte laag en worden een ware speeltuin voor skiliefhebbers. Sneeuwschoenwandelen, afdalingen op de pistes of nog veel meer wachten op u in deze tijd van het jaar. In het bos van Sentier des Caps de Charlevoix trekt u uw langlaufski's aan en zwiert u tussen de berken en dennen van Oost-Canada. Tegenover deze witte toppen biedt de St. Lawrence River ook natuuravonturen. Trotseer de kou van Canada en ga aan boord van een kajak voor een overtocht door deze bevroren landschappen.

ONTDEK ALL-INCLUSIVE SKIËN BY CLUB MED

Reis in de zomer naar Canada: zeeën van groen

Wanneer de eerste zomerdagen de bossen van Canada verwarmen en de nachten korter worden, onthullen allerlei weelderige tinten zich. De grote met wit bedekte vlakken maken plaats voor levendige kleuren. De bergen ontdooien, de rivieren gaan langzaam stromen en de hele natuur biedt u nieuwe avonturen. Vaar op de St. Lawrence River vanaf het Resort Club Med Charlevoix of bewonder het uitzicht over de hele regio op de top van de Mont à Liguori. En net als het seizoen dat alles om haar heen verlengt, kunt u uw vakantie in Canada verlengen om van de nazomer te genieten. Halverwege de herfst en winter, tijdens deze milde periode, verlichten de naaldbossen de landschappen met hun vele kleuren.

ONTDEK ALLE ACTIVITEITEN BY CLUB MED