Ontdek Mexico en de vele schatten die het land te bieden heeft

Mexico! Laat u verleiden door dit betoverende land met vele facetten! Geschiedenis liefhebber? U zult verleid worden door het Maya-verleden en de vele archeologische vindplaatsen. Liever zachtheid en warmte? Geniet van de heerlijke zandstranden in de schaduw van kokospalmen

WAT TE DOEN ALS NATUURLIEFHEBBER?

Voor alle liefhebbers van uitzonderlijke landschappen is Mexico een El Dorado! De ** diversiteit van de Mexicaanse natuur ** zal u zeker verleiden. Rijk aan ** weelderige bossen, woestijnen, zandstranden ** en ** uitzonderlijke historische bezienswaardigheden**, Mexico heeft veel te bieden.

Benieuwd naar wat u kunt doen in Mexico? Mis het ** schiereiland Yucatán ** en de ** Caribische kust ** niet. De badplaatse, zoals de beroemde stad ** Cancún**, zijn aantrekkelijk vanwege de prachtige zandstranden en het ** turquoise water**.

Voor zwemliefhebbers zijn de ** cenotes**, beroemde ** natuurlijke zoetwaterzwembaden**, een must! Een oase van ontspanning voor diegenen die op zoek zijn naar een ** zen-sfeer ** tijdens het reizen! Ideaal voor een uniek zwemmoment, u vindt ze voornamelijk op het ** Yucatán-schiereiland**.

Er gaat niets boven een excursie om de ** bergachtige en wilde Chiapas-regio ** te ontdekken. Ontdek de schoonheid van het ** Parc de Palenque**, bekijk ** krokoillen ** in het ** Cañon del Sumidero ** of bewonder de natuurlijke schatten van ** Lagunes de Montebello**. Benieuwd naar een bezoek aan de woestijn? ** Baja California ** zal u verrassen. Rijk aan ** woestijn, cactussen en wit zand**, deze regio is gemaakt voor ** avonturiers**!

Wist u dat...

De diepste cenote ter wereld zich in Mexico bevindt? Meer dan 300 meter diep voor het natuurlijke zwembad genaamd Zacatón, dat zich in het noordoosten van het land bevindt. In 2007 dook een door NASA gecreëerde robot in het hart van de cenote om hem in kaart te brengen en raakte de bodem op zelfs 317 meter!

Al onze excursies in Mexico

EEN ESSENTIEEL HISTORISCH VERLEDEN: DE MAYA STEDEN

Mexico heeft een ** rijk historische verleden ** en uitzonderlijke ** archeologische vindplaatsen ** om te ontdekken.
Niet te missen tijdens uw reis naar Mexico: ** Chichén Itzá**, één van de belangrijkste ** Maya-steden**. Er zijn veel gebouwen overgebleven uit de tijd van de Maya beschaving in het hart van het schiereiland ** Yucatán**. De site is uitzonderlijk vanwege de grootte van de constructies. Het behoort ook tot één van de ** 7 wereldwonderen**.

Net als Chichén Itzá in Yucatán, is de ** Tulum-site ** een ware must! Deze gerenommeerde Maya-site, begrensd aan een ** wit zandstrand**, biedt een uitzonderlijke omgeving voor een historisch bezoek aan de Caribische kust.
Ga in het hart van ** Chiapas ** naar de ** Palenque-site**. Deze andere Maya-stad staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en combineert ** meer dan 35 gerestaureerde gebouwen**, met uitzicht op het ** tropische woud**. Uitzonderlijke sites om te ontdekken in Mexico!

Al onze Resorts in Mexico

Cancún
Cancún
met vlucht
Met Exclusive Zone

Cancún

Mexico

EEN KLEURRIJKE CULTUUR

De ** Mexicaanse cultuur ** staat bekend om ** pittig en uitgebreid eten**, ** kleurrijke steden en dorpen ** en een goed humeur. Het geheel is gevormd door een sterke culturele identiteit!

Bezoek Mexico en proef ** lokale specialiteiten**! U zult de beroemde ** tortilla's**, kenmerkend voor de Mexicaanse keuken, geserveerd met de beroemde ** Mexicaanse guacamole** niet missen. Hier wacht u een ** gevarieerde, heerlijke en originele gastronomie**.

Bezoek ** de mooiste steden van Mexico**. Liefhebbers van geschiedenis en kleur zullen de stad ** Guanajuato ** waarderen, een ** koloniale stad ** in het centrum van het land, bevolkt door ** kleine pittoreske en kleurrijke huizen**.
Op zoek naar ** authenticiteit ** in Mexico? Bezoek het dorp ** Yelapa**, aan de Pacifische kust. Ver van de Mexicaanse badplaatsen, vindt u een ** kleine gemeenschap van vissers**.

Dit zal u ook leuk vinden