Wij doen alles voor een zorgeloze reis

Wanneer u uw vervoer reserveert bij Club Med, de wereldwijde nummer één van all-inclusive vakanties, werd uw reis naar onze Resorts van begin tot eind verzorgd door onze Sales Agents en onze teams in het Resort.

Waarom Club Med kiezen voor uw vervoer?

Onze inzet voor duurzaam toerisme

Ontdek ons Happy to Care-programma

Bij Club Med weten we dat de hulpbronnen van onze planeet niet oneindig zijn. Wij zijn ons bewust van de groeiende impact van toerisme, voornamelijk via vervoer, op het milieu en op de uitstoot van broeikasgassen. Wij zijn toegewijd aan het verminderen van ons verbruik van fossiele brandstoffen, de milieu-impact van onze eigen acties en het bevorderen van vrijwillige ecologische voetafdruk-compensatie voor het behoud van de natuur.

Meer weten

Parkeren bij vliegvelden

Heeft u uw vliegtickets al geboekt en bent u nog op zoek naar een parkeerplaats bij de luchthaven van vertrek? Via het platform Vliegen en Parkeren kunt u de parkeermogelijkheden bij luchthavens vergelijken en direct online reserveren. Alle relevante Nederlandse, Belgische, Duitse en Franse luchthavens zijn beschikbaar. U kunt dus eenvoudig én voordelig een parkeerplaats bij Eindhoven Airport, Dusseldorf Airport, Charleroi Airport en Charles de Gaulle Airport reserveren.

Ga naar de website