Bahama's

Ons Resort Columbus Isle is dit seizoen gesloten en zal haar deuren weer openen in december 2021.
De Club Med 2 zal deze winter niet naar de Caraïben varen en zal de transatlantische oversteek weer maken aan het einde van 2021.

Wie heeft nog nooit gedroomd van een reis naar de Bahama's? Het hele jaar door zon, blauw water, witte zandstranden, maar ook kleuren, kunst en meeslepende muziek. De Bahama's zijn een perfecte bestemming voor een idyllische vakantie. En om uw ervaring in de Bahama's nog opmerkelijker te maken, biedt Club Med u all-in formules aan waarbij de eenvoud van all-in verblijven gecombineerd wordt met het comfort en de dienstverlening van verblijven van het topgamma. U kunt onbeperkt genieten van tal van aangepaste activiteiten voor het hele gezin, van verfijnde gastronomie en van standingvol logies.

Columbus Isle

Columbus zette meer dan vijfhonderd jaar geleden als eerste voet aan wal op de Bahama's. Een eiland met langgerekte, goudgele stranden aan het groenblauwe water van de Caribische Zee. Resort Columbus Isle aan Bonefish Bay is ingericht met kunstvoorwerpen uit verre streken. U kunt hier de rijke onderwaterwereld van de Bahama's verkennen, over het kristalheldere water van de baai glijden of u heerlijk laten masseren* met uitzicht op de oceaan.

*Met toeslag

Columbus Isle
Columbus Isle
Met vlucht
4 Drietanden

Bahama's: de bestemming voor pasgetrouwden

Het hele jaar door zon, turquoise wateren, verlaten stranden van wit zand maar ook veel kleuren, kunst en levendige muziek. Columbus is een perfecte bestemming voor een all-inclusive vakantie op de Bahama's.

Resorts die u misschien ook leuk vindt: