ANNULERINGSVOORWAARDEN & MEDISCHE DEKKING

Annulerings- en boekingsvoorwaarden
Voor boekingen hanteren wij de standaard annuleringsvoorwaarden

Nieuwe voorwaarden met nóg betere medische dekking. Bekijk hier de voorwaarden >

Vrijblijvend aanbod

De inhoud van deze website kan niet worden beschouwd als een bindend aanbod. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor om (eventuele gepubliceerde) reissommen te wijzigen. De uiteindelijke reissom werd pas definitief zoals doorgegeven en bevestigd door Club Med op het moment van boeking, met in acht neming van de aanvullende ANVR voorwaarden die van toepassing blijven. Gepubliceerde prijzen betreffen altijd vanafprijzen die gebaseerd zijn op de prijs van een Standaard kamer, mits anders vermeld.

Aanvullende algemene voorwaarden Club Med

Lees hier de Aanvullende algemene voorwaarden waarmee u akkoord dient te gaan bij boeking van een Club Med vakantie. U kunt de Algemene Voorwaarden desgewenst downloaden en printen.

Click here for the English version of the terms and conditions.

Aanvullende algemene voorwaarden (Nederlandse versie)

ANVR-Reizigersvoorwaarden

Club Méditerranée Holland BV (KvK 33233493) is aangesloten bij de ANVR.
De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en informatie daarover.

De reizen op deze website worden aangeboden onder de ANVR-Reizigersvoorwaarden (ANVR-Reisvoorwaarden voor pakketreizen of ANVR-Boekingsvoorwaarden voor losse reisdiensten en/of Gekoppeld Reisarrangement Voorwaarden) die van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk werd aangegeven dat dit niet het geval is.

Klik hier voor het lezen en opslaan van de ANVR-Reizigersvoorwaarden en overige belangrijke informatie.
Klik hier voor de Engelstalige versie van de ANVR-Reizigersvoorwaarden.

Op het boekingsformulier moet u aanvinken dat u voor boeking kennis hebt genomen van en akkoord gaat met de specifieke voorwaarden uit de ANVR-Reizigersvoorwaarden die van toepassing zijn op uw boeking, t.w. de ANVR-Reisvoorwaarden voor pakketreizen of ANVR-Boekingsvoorwaarden voor losse reisdiensten en/of Gekoppeld Reisarrangement Voorwaarden en overige ANVR-informatie.

Link naar brochure: www.anvr.nl/anvr-brochure.pdf.
Link naar printversie ANVR-Reizigersvoorwaarden: www.anvr.nl/reizigersvoorwaarden.pdf
Link naar ons certificaat: Bekijk certificaat

ANVR-Reizigersvoorwaarden

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Club Méditerranée Holland BV (KvK 33233493) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling (www.sgr.nl/garantieregeling) vallen de op deze website gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld werd terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, werd zorggedragen voor de terugreis.

Eigen bijdrage aan SGR
Sinds 1 februari 2021 betaalt iedere consument die een reis boekt bij een bij SGR aangesloten reisorganisatie €5 per persoon per boeking. Jarenlang was garantie op uw geboekte vakantie gratis, maar ook na de coronacrisis moet het garantiefonds er voor u zijn, zodat u onbezorgd op reis kunt blijven gaan.

Bekijk ons SGR-certificaat hier >

Website SGR Garantieregeling

Calamiteitenfonds

Club Méditerranée Holland BV (KvK 33233493) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen.

De garantie van het Calamiteitenfonds houdt in dat u als reiziger die deelneemt aan een reis waarop de garantie van toepassing is:
- (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
- de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.

Onder calamiteit werd verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Website Calamiteitenfonds

Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) / General Data Protection Regulation (GDPR)

Alle informatie over AVG of GDPR vindt u hier.

Meer informatie

Online privacy

De Club Med websites - waaronder www.clubmed.nl - staan geregistreerd bij de CNIL (Commission Nationale de l'Informatique et des Libertés), het overheidsorgaan dat in Frankrijk instaat voor de bescherming van privégegevens. Bovendien waakt Club Méditerranée erover dat de bepalingen inzake de bescherming en de verwerking van persoonlijke gegevens, zoals op Europees niveau werd bepaald door de communautaire richtlijnen 95/46/EG en 2002/58/EG, worden nageleefd.

Meer informatie online privacy

Duurzaam Toerisme

Bij het samenstellen van onze reizen houden we rekening met mensen, milieu, natuur en cultuur, zodat de vakantie niet alleen nu voor u bijzonder is, maar straks ook komende generaties kunnen genieten van prachtige bestemmingen.

Of het nu gaat om vakanties waarbij u geniet van ongerepte natuur, de lokale cultuur beleeft, nieuwe mensen ontmoet of een heerlijk lokaal gerecht proeft; samen werken we aan vakanties die zorgen voor betere plekken en mooiere ervaringen. En daarmee leveren we een belangrijke bijdrage aan de duurzame ontwikkelingen op de bestemming.
Voor u als reiziger, maar ook voor de mensen die op de vakantiebestemming wonen.

Meer informatie over onze inspanningen voor duurzaam toerisme