INADEMEN, UITADEMEN EN LOSLATEN!

Ontspannen is het motto en daar zorgen wij voor!

Vakantie is het ideale moment om u volledig uit te leven. En laat dat nu precies ons handelsmerk zijn. U wilde een yogacursus volgen? Een heerlijk ontspannende hammamsessie of sauna meepikken? Wegdromen in een geurig bloemblaadjesbad in de absolute stilte van de spa*? Een heerlijke namiddag doorbrengen aan een van onze stiltezwembaden exclusief voor volwassenen? Ontspan elk deel van uw lichaam!

Ontdek Wellness by Club Med

HET PARADIJS VOOR SPORTIEVELINGEN

De grootste sportschool verwelkomt zowel beginners als gevorderden.

‘Natuur’ en ‘sport’ zitten in het DNA van Club Med. Tijdens uw vakantie krijgt u volop de kans om nieuwe uitdagingen aan te gaan of u te vervolmaken in uw favoriete sport. Vliegende trapeze, diepzeeduiken, klimmen, snowboarden, pilates, stand-up paddle, golf... Maak uw keuze uit de talloze sportactiviteiten! Onze ervaren G.O® en professionele coaches staan alvast voor u klaar.

Ontdek sporten by Club Med

GELUKKIGE KINDEREN, GELUKKIGE OUDERS

De wereld ontdekken op uw eigen ritme

Bij Club Med bent u aan het juiste adres. Zowel uw baby van 4 maanden als uw 17-jarige tiener zal in alle veiligheid bijleren, nieuwe dingen ontdekken en zich naar hartenlust uitleven. Een greep uit het aanbod: babygym, creatieve workshops, vliegende trapeze, uitstappen in de natuur... Onze opgeleide G.O® stemmen hun activiteiten af op het tempo en de interesses van uw kinderen. En uw kroost? Zij beleven de tijd van hun leven!

Ontdek onze kinderen activiteiten