Ontdek onze expertise

GELUKKIGE KINDEREN, GELUKKIGE OUDERS

De wereld ontdekken op uw eigen ritme

Bij Club Med bent u aan het juiste adres. Zowel uw baby van 4 maanden als uw 17-jarige tiener zal in alle veiligheid bijleren, nieuwe dingen ontdekken en zich naar hartenlust uitleven. Een greep uit het aanbod: babygym, creatieve workshops, vliegende trapeze, uitstappen in de natuur... Onze opgeleide G.O® stemmen hun activiteiten af op het tempo en de interesses van uw kinderen. En uw kroost? Zij beleven de tijd van hun leven!

HET PARADIJS VOOR SPORTIEVELINGEN

De grootste sportschool verwelkomt zowel beginners als gevorderden.

‘Natuur’ en ‘sport’ zitten in het DNA van Club Med. Tijdens uw vakantie krijgt u volop de kans om nieuwe uitdagingen aan te gaan of u te vervolmaken in uw favoriete sport. Vliegende trapeze, diepzeeduiken, klimmen, snowboarden, pilates, stand-up paddle, golf... Maak uw keuze uit de talloze sportactiviteiten! Onze ervaren G.O® en professionele coaches staan alvast voor u klaar.

INADEMEN, UITADEMEN EN LOSLATEN!

Ontspannen is het motto en daar zorgen wij voor!

Vakantie is het ideale moment om u volledig uit te leven. En laat dat nu precies ons handelsmerk zijn. U wilde een yogacursus volgen? Een heerlijk ontspannende hammamsessie of sauna meepikken? Wegdromen in een geurig bloemblaadjesbad in de absolute stilte van de spa*? Een zalige namiddag doorbrengen aan een van onze stiltezwembaden exclusief voor volwassenen? Ontspan elk deel van uw lichaam!

VOETJES ONDER TAFEL EN GENIETEN MAAR!

Culinaire verwennerij met een volledig vrije menukeuze

Lekker eten is voor ons een van de voorwaarden voor een geslaagde vakantie. Onze chef-koks schotelen u elke dag opnieuw de heerlijkste buffetten voor met een rijk assortiment aan verse en lokale producten. Delicatessen uit de streek? Klassiekers uit de Franse of internationale keuken? Lichte gerechtjes of liever een stevige maaltijd? Tussendoortjes uit het vuistje of lekker lang tafelen met vrienden? U bepaalt het ritme en tijdstip van uw maaltijden en dit steeds in een bijzonder mooie setting. Bovendien zijn de meeste dranken inbegrepen in de all-informule.

VOEL U THUIS... OP VAKANTIE

Onze Resorts zijn ingericht met het mooiste design.

Uw Resort en kamer zijn het uithangbord van uw vakantie. We willen dat u zich er thuis voelt, maar tegelijk even alles kunt vergeten. Deze dubbele opdracht hebben we toevertrouwd aan enkele Franse toparchitecten en -ontwerpers, onder wie Sophie Jacqmin en François Champsaur.

De architectuur van elk Resorts is geïnspireerd op de lokale culturele eigenheden, aangevuld met een onmiskenbare hedendaagse signatuur. Comfort; elegante, rustgevende toetsen en kostbare materialen zorgen voor een unieke beleving.

WAT MAAKT DE SFEER ZO SPECIAAL?

Dankzij ons unieke concept blijven onze klanten terugkomen

Al vanaf het begin is de sfeer in onze Resorts de sleutel tot ons succes geweest. De ideale mix tussen vrijheid en oog voor detail, gastvrijheid en privacy, verfijning en spontaniteit, discretie en gemoedelijkheid. Voor sommigen is Club Med een plek om nieuwe mensen te leren kennen, anderen blijven liever op hun eigen ‘eilandje’. Club Med omschrijven met een kledingstijl? Dan is ‘casual chic’ ons op het lijf geschreven. Een uniek recept waarvan wij ons handelsmerk hebben gemaakt en waarbij de immer vriendelijke G.O® een prominente rol spelen.