Pragelato Sestriere

Pragelato is de perfecte bestemming voor uw all-inclusive Club Med wintervakantie in Italië. Gelegen op een hoogte van 1.600 meter, verwelkomen de Resort-chalets u voor een authentieke, rustige vakantie. Het prachtige skigebied Via Lattea is een paradijs voor skiërs, met de beloning van Italiaanse gastronomie en bergspecialiteiten om van te genieten bij uw terugkeer van de pistes.

Een vakantie in de Italiaanse Alpen? De Italiaanse Alpen genieten internationale faam, en terecht! Met de legendarische gastronomie en de Romeinse overblijfselen is Italië een bestemming die fascineert. En de Italiaanse Alpen zijn geen uitzondering hierop, met de wandelpaden, de skipistes en de Italiaanse gastvrijheid. Voor uw verblijf in de Italiaanse Alpen kunt u genieten van het comfort van het Resort Cervina, aan de mythische gletsjer van de Matterhorn, of het comfort van het Resort Pragelato Sestriere te midden van het op 1 na grootste skigebied van Europa! Ontdek Sestrière! Om ten volle te genieten van uw vakantie in de Italiaanse Alpen stelt Club Med u voor om de eenvoud van all-in verblijven te combineren met de standing van een luxevakantie. Kies uw bestemming en laat los. De beste wintersport voor families vindt u bij Club Med!

Vergelijk uw wintersport

Vergelijk nu de prijs van een wintersportvakantie met een andere aanbieder met een wintersport bij Club Med

Stap 1: Selecteer uw criteria: skigebied, periode, aantal personen, soort accommodatie
Stap 2: Vergelijk op dezelfde criteria, uw gebruikelijke verblijf met de beste aanbieding Club Med. Het resultaat kan misschien verrassen!

Ik vergelijk

Liever naar de Zwitserse Alpen?

Saint-Moritz Roi Soleil wacht op u in Zwitserland voor een heerlijke wintersportvakantie.

Ontdek het resort

Liever naar de Franse Alpen?

Onze prachtige wintersportresorts in de hooggelegen Franse Alpen kunnen niet wachten om u te ontvangen.

Ontdek de resorts

Onze aanbiedingen

Bekijk onze aanbiedingen. Van vroegboekkorting tot last-minutes of aanbiedingen voor het gezin.

Ontdek de aanbiedingen