De beste skistations in de Alpen:

dé garantie voor een geslaagde wintersportvakantie!

Klaar om te slalommen door de grootste skigebieden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Club Med stuurt u namelijk naar het hart van de mooiste skistations in Frankrijk en de hele wereld. Welk niveau u ook hebt en welke wintersport u ook verkiest, u beleeft gegarandeerd een geslaagde skivakantie onder begeleiding van een team van gepassioneerde professionals. Trek uw latten aan en ski op plaatsen waar niemand u ooit is voorgegaan!

Wat zijn de beste skigebieden?

EEN VERZAMELING VAN UNIEKE ADRESJES

Club Med, the place to ski

Welkom in de mooiste skigebieden. Speciaal voor u heeft Club Med de leukste adresjes aan de voet van de pistes uitgekozen. Van Val Thorens tot Pragelato Sestriere in Italië aan de andere kant van de Alpen... U werd steevast omringd door besneeuwde bergtoppen en beleeft een unieke ski-ervaring. Vanaf de skiroom kunt u onmiddellijk uw latten aantrekken.

SKI OP UW EIGEN MANIER

Bij Club Med bent u in goede handen!

Met uw skipas op zak kunt u eindeloos skiën in alle vrijheid. Ook voor de echte sensatiezoekers hebben we heel wat in petto: snowboarden, sleeën, tochtjes met de sneeuwscooter, speed riding of zelfs langlaufen… Kies uw favoriete sport uit en beleef een vakantie op maat. Doe vooral waar u zelf zin in hebt, want daar draait vakantie uiteindelijk om!

IN GOED GEZELSCHAP, OOK OP DE PISTES

ESF-ski instructeurs

Ook tijdens uw vakantie komt een goede leraar van pas! Profiteer van onze professionele begeleiding door gediplomeerde ESF-instructeurs. Volg ski- of snowboardlessen die perfect zijn afgestemd op uw niveau en wensen én inbegrepen zijn in uw verblijf.

Onze beste skistations