Avontuur en mysteries: alles is inbegrepen in uw verblijf in Mexico

In het land van de mythische Zeven Steden van Cibola, van verloren en tropische paradijzen, staat een verblijf in Mexico gelijk aan avontuur. Maak u klaar voor een ontmoeting met een duizend jaar oude geschiedenis.

Waar te verblijven? 2 Resorts om de charmes van Mexico te ontdekken:

Cancún
Cancún
met vlucht
Met Exclusive Zone

Cancún

Mexico

Te ontdekken in Mexico:

Ga het avontuur aan tijdens uw verblijf in Mexico

Met meer dan 450 stranden aan de Atlantische en Grote Oceaan is het landschap van Mexico net een ansichtkaart. Op slechts een uur van het resort Club Med Cancún vindt u aan de Caraïbische kust het Playa del Carmen; een paradijs met lange witte zandstranden. Uw vakantie naar Mexico gaat verder in Tulum, de enige vestingstad van de Maya's aan zee. In het zuiden gaat u de Mexicaanse jungle in, tot aan Yaxchilan. U bereikt deze oude Mayastad met de boot, aan de grens met Guatemala. Een ware ontdekkingstocht.

ONTDEK MEXICO MET DE HELE FAMILIE

Mexico onthult de wonderen aan de wereld

Het zuiden van Mexico zit nog vol eeuwenoude schatten en vestingen. Op een uur van Mexico ontdekt u een locatie die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat: de stad Teotihuacán met de Piramide van Zon van wel 65 meter hoog. In Mexico vindt u meer dan 30 beschermde plekken, maar Chichén Itzá is zonder twijfel de beroemdste. Deze 'Tovenaarsstad' is een van de zeven nieuwe wereldwonderen en toont de culturele wereld van de mensen die hier bijna 1000 jaar geleefd hebben.

ONTDEK CANCUN

All-inclusive spanning en ontdekkingen

Duik in de geschiedenis en geniet daarna van de inspirerende rust tijdens uw all-inclusive vakantie naar Mexico. Ga richting de cenote Dos Ojos en duik in deze natuurlijke bron met kristalhelder water. Wie liever het diepe zeeleven ontdekt, gaat richting het eiland Cozumel, een van de mooiste bestemmingen om te duiken en de koraalriffen te bewonderen. Tegenover het eiland vindt u Mayakoba Golf, een parcours dat onderdeel is van de PGA Tour.

ONTDEK WATERSPORTEN BY CLUB MED

Ook interessant voor u...