Wat u deze winter te wachten staat

Peisey-Vallandry 4§

Totaal gerenoveerd

Laat u verleiden door de warme sfeer van het Vanoise-massief door te verblijven in het onlangs gerenoveerde Club Med Resort in Peisey-Vallandry. In het hart van de met sneeuw bedekte Paradiski-toppen, bent u ideaal geplaatst om de skigebieden Arcs en La Plagne te verkennen met de Vanoise Express, die net buiten uw skiruimte ligt.

(Her)ontdek Peisey-Vallandry

La Rosière 4§

Zon, sensatie en emoties voor iedereen

Trakteer uzelf op een authentieke bergervaring in het enige Frans-Italiaanse skigebied in de Noordelijke Alpen. Een ideaal Resort voor gezinnen, in een zorgvuldig bewaarde omgeving.
Opening: december 2020

Ontdek Resort La Rosière

Pragelato Sestriere 4§

Totaal gerenoveerd

Het all-inclusive Club Med Pragelato, voorheen Pragelato Sestriere, heet vanaf komende winter Pragelato Sestriere. Genesteld in het hart van een rustige vallei in Piemonte, ligt een dorpje van chalets rond een authentieke fontein. Maak kennis met de Italiaanse kunst van het leven midden in de ongerepte natuur.

(Her)ontdek Pragelato!

La Plantation d'Albion 5§

Nieuw Design

Tussen wilde baaien en weelderige vegetatie zorgt La Plantation d´Albion voor een unieke sfeer. De ideale setting om de simpele geneugten van slow-life te proeven, om weer in contact te komen met uzelf en met de omgeving. Neem de tijd en (her)ontdek de zoetheid van het leven op Mauritius, in een Resort dat opnieuw is ontworpen.

(Her)ontdekken

Quebec Charlevoix 4§

Nieuw Resort

Ten noorden van Quebec City, het eerste bergdorp op het Amerikaanse continent, biedt een unieke ski-ervaring: van de hellingen razen en u vergapen aan het panoramische uitzicht op de St. Lawrence-rivier!
Opening: december 2021

Ontdek Quebec

Work hub

De vrijheid om te werken vanaf de mooiste vakantieplekken

Met oog op de nieuwe 'thuiswerk-situatie', ontwikkelden wij de nieuwe Work Hub-service, gratis voor iedereen: zodat u wat werk kunt verrichten terwijl u geniet van uw familievakantie.

Combineer business met pleasure in:
§ Rustige en ontspannende ruimtes
§ Gratis toegang tot wifi
§ Afstandsmaatregelen

Deze zomer bij: Grand Massif Samoëns Morillon, Les Arcs Panorama, Valmorel, Pragelato Sestriere, Serre-Chevalier, Vittel Ermitage, Vittel Le Parc, Opio in de Provence, La Palmyre Atlantique, Da Balaia, Cefalù en Gregolimano.

My Club Med App

Geniet van uw vakantie, onze app doet de rest!

Met onze nieuwe mobiele My Club Med-app kunt u uw vakantie plannen, uw favoriete activiteiten in één klik kiezen onze gepersonaliseerde suggesties bekijken en alle informatie over het resort vinden. Een app die voor iedereen toegankelijk is, zodat u zich kunt focussen op het belangrijkste: genieten van uw vakantie met uw familie of vrienden! #Zorgelozevakantie

Hoe kunt u uw verblijf op de app zien?
Gebruik uw dossiernummer (dit vindt u op uw verkoopcontract dat is verzonden is per e-mail) of log in op uw Customer Account.

Beschikbaar in de App Store en Google Play

Ontdek de My Club Med App

"Easy Arrival"-service

Maakt u aankomst gemakkelijker

Vanaf 30 dagen voor uw vertrek, kunt u:

• Uw kinderen inschrijven voor de kinderclubs
• Uw betalingsgegevens invoeren

En voor uw skivakantie kunt u:
• De benodigde informatie voor uw te huren materiaal aangeven
• Zich inschrijven voor de lessen op basis van uw niveau

Bereikbaar via uw My Club Med account.

CLUB MED CUSTOMER ACCOUNT

APP My Club Med Guide

Probeer de aangesloten wandelpaden

Download de My Club Med Guide-app en ontdek de mooiste wandelingen in de regio. Een leuk familie-uitje? Een persoonlijke sportuitdaging? Profiteer van een selectie van verbonden wandelingen die speciaal voor u zijn ontworpen en word uw eigen gids dankzij offline begeleiding.

Download in Resort de gewenste cursus en start de wandeling door naar de "My Club Med Guide"-terminal te gaan.

Geniet van de mooiste landschappen van de regio en ontwikkel uw kennis over flora en fauna dankzij quizzen en tests die u met anderen kunt delen!

My Club Med Guide is uw toekomstige wandelgenoot!

Ontdek de bergen in de zomer