Nieuws by Club Med

Nieuws bij Club Med • Ontdek nieuwe Resorts, nieuwe renovaties, nieuwe services en nieuwe evenementen.

Wat u deze winter te wachten staat

Peisey-Vallandry 4§

Totaal gerenoveerd

Laat u verleiden door de warme sfeer van het Vanoise-massief door te verblijven in het onlangs gerenoveerde Club Med Resort in Peisey-Vallandry. In het hart van de met sneeuw bedekte Paradiski-toppen, bent u ideaal geplaatst om de skigebieden Arcs en La Plagne te verkennen met de Vanoise Express, die net buiten uw skiruimte ligt.

(Her)ontdek Peisey-Vallandry

La Rosière 4§

Zon, sensatie en emoties voor iedereen

Trakteer uzelf op een authentieke bergervaring in het enige Frans-Italiaanse skigebied in de Noordelijke Alpen. Een ideaal Resort voor gezinnen, in een zorgvuldig bewaarde omgeving.
Opening: december 2020

Ontdek Resort La Rosière

Pragelato Sestriere 4§

Totaal gerenoveerd

Het all-inclusive Club Med Pragelato, voorheen Pragelato Sestriere, heet vanaf komende winter Pragelato Sestriere. Genesteld in het hart van een rustige vallei in Piemonte, ligt een dorpje van chalets rond een authentieke fontein. Maak kennis met de Italiaanse kunst van het leven midden in de ongerepte natuur.

(Her)ontdek Pragelato!

La Plantation d'Albion 5§

Nieuw Design

Tussen wilde baaien en weelderige vegetatie zorgt La Plantation d´Albion voor een unieke sfeer. De ideale setting om de simpele geneugten van slow-life te proeven, om weer in contact te komen met uzelf en met de omgeving. Neem de tijd en (her)ontdek de zoetheid van het leven op Mauritius, in een Resort dat opnieuw is ontworpen.

(Her)ontdekken

Quebec Charlevoix 4§

Nieuw Resort

Ten noorden van Quebec City, het eerste bergdorp op het Amerikaanse continent, biedt een unieke ski-ervaring: van de hellingen razen en u vergapen aan het panoramische uitzicht op de St. Lawrence-rivier!
Opening: december 2021

Ontdek Quebec

Club Med maakt

uw leven gemakkelijker!

Work HubDe vrijheid om te werken vanaf de mooiste vakantieplekken

Met oog op de nieuwe 'thuiswerk-situatie', ontwikkelden wij de nieuwe Work Hub-service, gratis voor iedereen: zodat u wat werk kunt verrichten terwijl u geniet van uw familievakantie.

Combineer business met pleasure in:
§ Rustige en ontspannende ruimtes
§ Gratis toegang tot wifi
§ Afstandsmaatregelen

Deze zomer bij: Grand Massif Samoëns Morillon, Les Arcs Panorama, Valmorel, Pragelato Sestriere, Serre-Chevalier, Vittel Ermitage, Vittel Le Parc, Opio in de Provence, La Palmyre Atlantique, Da Balaia, Cefalù en Gregolimano.

My Club Med App

Geniet van uw vakantie, onze app doet de rest!

Met onze nieuwe mobiele My Club Med-app kunt u uw vakantie plannen, uw favoriete activiteiten in één klik kiezen onze gepersonaliseerde suggesties bekijken en alle informatie over het resort vinden. Een app die voor iedereen toegankelijk is, zodat u zich kunt focussen op het belangrijkste: genieten van uw vakantie met uw familie of vrienden! #Zorgelozevakantie

Hoe krijg ik toegang tot mijn verblijf?
Gebruik uw dossiernummer (dit vindt u op uw verkoopcontract dat is verzonden is per e-mail) of log in op uw Customer Account.

Beschikbaar in de App Store en Google Play

Ontdek de My Club Med App

Nieuwe service "Easy Arrival"

Maakt u aankomst gemakkelijker

Vanaf 30 dagen voor vertrek naar de bergen, kunt u:

• Uw kinderen inschrijven voor Kids Clubs
• De benodigde informatie voor uw te huren materiaal aangeven
• Registreren voor de lessen op basis van uw niveau
Vanaf 30 dagen voor vertrek naar de zon, krijgt u de gelegenheid om:
• Uw kinderen inschrijven voor Kids Clubs

Bereikbaar per e-mail of via uw My Club Med account

CLUB MED CUSTOMER ACCOUNT

PICK YOUR ROOM (ZOMER 2020 niet beschikbaar)

Kies de ligging van uw kamer

Met de nieuwe service 'Pick Your Room' kiest u in 3 stappen op een interactieve kaart de exacte ligging van uw kamer.

Beschikbaar in 5 Resorts: La Palmyre, Marrakech, Turkoise, Sandpiper en Ixtapa.
Andere Resorts volgen binnenkort!

Meer weten?

APP My Club Med Guide

Probeer de aangesloten wandelpaden

Download de My Club Med Guide-app en ontdek de mooiste wandelingen in de regio. Een leuk familie-uitje? Een persoonlijke sportuitdaging? Profiteer van een selectie van verbonden wandelingen die speciaal voor u zijn ontworpen en word uw eigen gids dankzij offline begeleiding.

Download in Resort de gewenste cursus en start de wandeling door naar de "My Club Med Guide"-terminal te gaan.

Geniet van de mooiste landschappen van de regio en ontwikkel uw kennis over flora en fauna dankzij quizzen en tests die u met anderen kunt delen!

My Club Med Guide is uw toekomstige wandelgenoot!

Ontdek de bergen in de zomer

SPECIALE AANBIEDING VOOR NIET-SKIËRS!

Het genot van sneeuw voor iedereen

Voelt u zich ongemakkelijk met een paar ski's aan uw voeten? Geen probleem, Club Med biedt een pakket aan geschikt voor niet-skiërs! Krijg een korting van €150 op het moment van reservering.

Geldig voor alle toppen van Frankrijk, Zwitserland en Italië vanaf 12 jaar voor alle verblijven van minimaal 8 dagen.

Ontdek alles over wintersport met Club Med

Summercamps by Club Med

In de zomer van 2022 verwelkomt Grand Massif, gelegen in het hart van de Alpen, jongeren van 11 tot 17 jaar uit heel Europa.

Van gloednieuwe faciliteiten en activiteiten tot heerlijke maaltijden, ze zullen de luxe all-inclusive van Club Med ontdekken. Onze partner, specialist in taalvakanties, zorgt voor de veiligheid van uw kinderen en voor continu taalonderwijs.

's Ochtends lessen aangepast aan het niveau van iedereen.
's Middags sluiten we de notitieboekjes en verkennen we de toppen. Klimmen, mountainbiken, raften, boomklimmen... Het is gek hoe snel men leert als het nuttige met het aangename wordt gecombineerd.
En deze vakanties zullen hen veel meer opleveren dan alleen vooruitgang in het Engels: de ervaring van het leven in gemeenschap, het delen van sterke momenten en het verkrijgen van autonomie. Eén ding is zeker, uw kinderen komen volwassen terug.

Meer informatie