Zomervakantie

Geniet met het hele gezin van een luxe all-inclusive vakantie tijdens de zomervakantie

Club Med heeft voor u een selectie gemaakt van de leukste Resorts voor een luxe all-inclusive zomervakantie. Gaat u liever een beetje aan het begin of meer richting het einde van de zomervakantie? Wat u ook kiest, Club Med garandeert u een fantastische zomer! Maak de mooiste herinneringen met uw gezin, leer nieuwe mensen kennen, ontspan maximaal en geniet van alle sporten en het heerlijke eten en drinken. U en uw kinderen komen vol verhalen weer terug op werk en school.

Ontdek onze selectie Resorts

Filters

Wat is inbegrepen in uw pakket?

 • +

  Kinderclubs van 4 t/m 17 jaar

 • +

  Gastronomische keuken & lokale specialiteiten

 • +

  De hele dag door premium bar & snacks

 • +

  Sporten: materiaal, lessen, toernooien etc.

 • =

  Feestelijk dag- & avondentertainment

 • Meer informatie

TIJDENS EEN ANDERE SCHOOLVAKANTIE NAAR CLUB MED?

Wat dacht u van een kerstvakantie in een van onze wintersportresorts voor een buitengewone familiewintersport? Of geniet van een zonnige vakantie tijdens de krokusvakantie, dicht bij huis of aan de andere kant van de oceaan. Kerstmis, Nieuwjaar, Carnaval, Pasen, zomer en herfst...

Door vroeg te boeken, krijgt u de beste keuze! Ontdek nu alle mogelijkheden voor in de schoolvakanties!

Meer weten

Ook interessant voor u...

Happy Family-aanbieding

Kinderen tot 6 jaar verblijven gratis in onze Resorts op onze zonbestemmingen! Klaar voor een onvergetelijke familievakantie?

Ontdek nu

De Alpen in de zomer

Ontspan terwijl de kids genieten van het buitenleven. Boomklimmen, mountainbiken, wandelen, shows... Er staat een berg activiteiten op ze te wachten!

Kinderclubs by Club Med

Vergezeld door gepassioneerde G.Os®, maken ze vriendjes en vriendinnetjes en hebben ze een onvergetelijke vakantie... Van 4 maanden tot en met 17 jaar oud.

Ontdek nu