Spa en wellness bij Club Med

Een gezonde geest in een gezond lichaam

Dat is het doel van uw vakantie

Kleine spanningen wegwerken, bepaalde spieren opnieuw ontdekken, bewust leren ademhalen... Met het ruime aanbod behandelingen in onze Spa’s en de overige ontspanningsmogelijkheden (inbegrepen in de all-informule) kunt u zich bij Club Med eens goed te lat…

DE GROOTSTE NAMEN UIT DE WERELD VAN DE WELLNESS

verzorgen u van top tot teen

Een moment van ontspanning met zicht op de zonsondergang, een behandeling met essentiële oliën na een intensieve dag op de pistes.. De spa's van Club Med hebben net dat tikkeltje extra. En daar zitten de grootste namen uit de wereld van de wellness en schoonheidsverzorgingen ongetwijfeld voor iets tussen.

Leg uw sessie in de spa vast bij de reservering van uw verblijf.

YOGA

De klassieker op het gebied van ontspanning

Yoga wint de voorbije jaren meer en meer aan populariteit. En terecht. Door tegelijk op het lichaam, de geest en de ademhaling te werken, blijven yogaboefenaars stress- en angstgevoelens beter de baas. Verkiest u intense en energieke oefeningen? Of houdt u liever van een zachte aanpak? Ashtangayoga, kundaliniyoga, bikramyoga, vinyasayoga, yoga nidra...? Welke vorm van yoga u ook kiest, u maakt ongetwijfeld de juiste keuze. Probeer zeker ook een sessie op het strand!

SAUNA EN HAMMAM

Laat de stress letterlijk verdampen

Een saunabeurt en hammamsessie hebben meteen een ontspannend effect. Het verschil tussen beide? Een sauna, dat is zachte verlichting, een licht houtaroma, het zachte gesis van het water op de hete stenen, de droge en omhullende warmte... en uiteraard de verkwikkende ijskoude douche achteraf. Het enige wat u nog moet doen, is heerlijk wegdromen.

Beide therapieën zijn de perfecte afsluiter voor een dagje aan het strand of op de skipiste. Opgelet: afhankelijk van het Resort geldt mogelijk een toeslag voor de sauna en hammam.

PILATES

voor een zachte spierversterking

Pilates staat voor ontspanning én spierversterking, vandaar ook het grote succes van deze discipline. De zachte maar diepgaande methode (geïnspireerd op yoga, dans en gymnastiek) zorgt ervoor dat uw ademhaling en houding mooi in elkaar overvloeien. De ideale manier om korte metten te maken met de spanningen die u tijdens het jaar hebt opgestapeld.

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?