Een gezonde geest in een gezond lichaam

Dat werd het doel van uw vakantie

Kleine spanningen wegwerken, bepaalde spieren opnieuw ontdekken, bewust leren ademhalen... Met het ruime aanbod behandelingen in onze Spa’s en de overige ontspanningsmogelijkheden (inbegrepen in de all-informule) kunt u zich bij Club Med eens goed te laten verwennen. En dat op de allermooiste plekjes ter wereld.

De grootste namen uit de wellnesswereld

verzorgen u van top tot teen

Volledig ontspannen met zicht op de zonsondergang, een spabehandeling met essentiële oliën na een intensieve dag op de pistes, achterover leunen in een geurig bad met bloemblaadjes... De spa's van Club Med hebben net dat tikkeltje extra. Wij bieden alleen het allerbeste en daarom werken wij samen met de grootste namen uit de wellnesswereld: Sothys, Cinq Mondes, Comfort Zone, Mandara Spa, Payot, l'Occitane...

Om zeker te zijn van een moment van ontspanning tijdens uw vakantie, raden wij u aan uw spabehandeling bij het boeken van uw vakantie te reserveren.

Onze luxe all-inclusive Resorts waar u kunt genieten van de Club Med Spa's

Kani
Kani
met vlucht
Met Exclusive Zone

Kani

Maldiven

Spa-tips by Club Med

§ Welke wellnessactiviteiten worden er aangeboden?
§ Wanneer kunt u het beste uw wellnessvakantie reserveren?
§ Kunnen de kids mee op wellnessvakantie?
§ Wat zijn de beste wellnessbestemmingen?

Welke wellnessactiviteiten worden er aangeboden?

Club Med is een mekka voor wellnessvakanties. Onze Resorts bieden tal van activiteiten om u te helpen ontspannen: yoga, strechting, pilates, sauna, hammam, massages... Alles is mogelijk met onze gerenommeerde partners: Payot, Sothys, l'Occitane, Cinq Mondes...

En een gezonde geest zit in een gezond lichaam, en dat weet Club Med als de beste. Ontdek tijdens uw vakantie meer dan 60 inbegrepen sporten en activiteiten. U zult u nog nooit zo goed hebben gevoeld.

Meer weten over onze voorgestelde sporten

Wanneer kunt u het beste uw wellnessvakantie reserveren?

Hoe eerder u reserveert, hoe voordeliger de prijs van uw vakantie is: profiteer van de beste aanbiedingen van Club Med voor uw wellnessvakantie. Hebt u een plotselinge behoefte om op vakantie te gaan? Ontdek dan onze last-minute deals. Reserveer vandaag nog, en duik morgen al in de zee!

Ontdek onze aanbiedingen

Kunnen de kids mee op wellnessvakantie?

Dankzij alle voorgestelde activiteiten bij de Petit Club Med, Mini Club Med+ en de Junior Club Med, kunt u ten volle genieten van uw wellnessactiviteiten en spabehandelingen. Uw kids hebben de tijd van hun leven in onze kinderclubs dankzij onze opgeleide G.Os, en u kunt heerlijk zorgeloos achterover leunen, de oogjes sluiten en volledig ontspannen.

Meer weten over onze kinderclubs

Wat zijn de beste wellnessbestemmingen?

In meer dan 50 luxe all-inclusive Resorts biedt Club Med wellnessactiviteiten en spabehandelingen. Niets is fijner ontspannen dan een verkwikkende yogasessie op het strand in Mauritius, een massage met zicht op de oceaan in Bali of een Pilates-lesje in de Franse Alpen.

Ontdek al onze bestemmingen

Ook interessant voor u...

Tree Top Yoga in Michès Playa Esmeralda

In de Dominicaanse Republiek

Meditatie, voeding, lichamelijke activiteit

Aan boord van de Club Med 2

Yoga in de alpenweides in La Rosière

In de Franse Alpen