Kerstvakantie

Geniet met het hele gezin van een luxe all-inclusive vakantie tijdens de kerstvakantie

Club Med heeft voor u een selectie gemaakt van haar leukste Resorts tijdens de kerstvakantie. Of u nu ver weg gaat, naar bijvoorbeeld Bali, Cancún, Mauritius of Punta Cana, of dat u dichtbij blijft en gaat wintersporten: Club Med zorgt altijd voor de mooiste kerstvakanties. Wist u dat er tijdens kerst en oud & nieuw echt wordt uitgepakt? Reken maar dat de kerstman langskomt!

Vier de feestdagen in een knus chalet

Geniet van de luxe en privacy

Combineer de luxe met privacy tijdens een wintersportvakantie in een chalet. Met een uitzicht op de vallei, en het gemak van de ski-in, ski-out mogelijkheden geniet u optimaal van de feestdagen. Beleef bijvoorbeeld in Grand Massif Samoëns Morillon Chalet-appartementen de moderne architectuur.

In de Chalet-appartementen van Valmorel geniet u van de gezellige sfeer in de houten luxe Chalets. Kijk uit op de hellingen van het Black Horse massief en vier de feestdagen bij Club Med. Perfect om met de familie vakantie te vieren.

Een bezoek van de kerstman

Laat de stress van de voorbereidingen achter je, we zorgen voor alles. Bij Club Med doen we alles om uw kerstvakantie onvergetelijk te maken, met de kleine touch van magie die ons kenmerkend maakt.

Ontdek meer

De feestdagen in de zon

Ontvlucht dit jaar de winterse kou en breng de vakantie door zoals u nog niet eerder gedaan heeft. De kerstman komt aan in het Resort... soms op zijn waterski's, soms per jetski, en soms zelfs per helikopter!

Ontdek nu

Geniet van feestelijke menu's

Tijdens de feestdagen wordt er extra uitgepakt! We schrijven 'extra', want Club Med staat erom bekend altijd behoorlijk uit te pakken. Nieuwsgierig naar wat er allemaal all-inclusive is bij een Club Med vakantie? Bezoek de onderstaande pagina.

All-inclusive by Club Med

Ontdek onze selectie Resorts

Tijdens een andere schoolvakantie naar Club Med?

Wat dacht u van een kerstvakantie in een van onze wintersportresorts voor een buitengewone familie wintersport? Of geniet van een zonnige vakantie tijdens de krokusvakantie, dicht bij huis of aan de andere kant van de oceaan. Kerstmis, Nieuwjaar, Carnaval, Pasen, zomer en herfst...

Door vroeg te boeken, krijgt u de beste keuze! Ontdek nu alle mogelijkheden voor in de schoolvakanties!

Ontdek de mogelijkheden bij Club Med in alle schoolvakanties