Vakantie in Spanje

¡Hola Andalusië!

EEN ALL-INCLUSIVE VAKANTIE IN RESORT MAGNA MARBELLA

Magna Marbella

Logeren aan de voet van de rotsachtige Sierra Blanca-bergen, geniet van het indrukwekkende uitzicht op zee en de stad vanaf uw balkon. Naarmate de dag warmer wordt, duikt u met uw gezin het lagunezwembad van 900 m² in en geniet u van het strandgevoel, of ontspant u met uw partner in het Zen-zwembad voor volwassenen en haalt u het beste uit de aantrekkelijke geometrische vorm en de bar met vers vruchtensap. Vervolgens kunt u lekker actief zijn op een van onze padelbanen. Deze tennisachtige sport is uitgevonden in Spanje. Probeer 's avonds heerlijke jamón ibérico in de vergulde, rustige sfeer van de Gourmet Lounge, met een ontwerp geïnspireerd op de glooiende uitgestrekte olijfboomgaarden van Ubeda, in het noorden van Andalusië.

Club Med keert terug naar Spanje met het nieuwe luxe all-inclusive Resort Magna Marbella. Het Spaanse Resort ligt op 2 uur vliegen van de grote Europese luchthavens en 45 minuten rijden van de luchthaven van Málaga. Geniet van de pracht van Andalusië tijdens een luxe all-inclusive vakantie bij Club Med in Spanje. Een magische plek met culturele rijkdom en smakelijke lokale gerechten, beschermd door de Sierra Blanca-bergen. Dit is de ideale bestemming voor een all-inclusive gezinsvakantie.

Wat is inbegrepen in uw pakket?

  • Kinderclubs 4 t/m 17 jaar
  • Gastronomische keuken
  • Bar & Snacks
  • Sporten & Activiteiten
  • Dag & Nacht Entertainment

Andere resorts die u interessant zult vinden...

Fan van het Middellandse Zeegebied? Kies voor Italië en alles wat dit prachtige land te bieden heeft. Club Med biedt er verschillende luxe all-inclusive bestemmingen.

ALL-INCLUSIVE RESORTS IN ITALIË

Wij stellen graag aan u voor: een andere parel aan de Middellandse Zee! Club Med Da Balaia in de Portugese Algarve is de bestemming voor een luxe all-inclusive gezinsvakantie.

ALL-INCLUSIVE RESORTS IN PORTUGAL

Toch liever de Griekse zon? Club Med Gregolimano op het Griekse schiereiland Evia vlakbij Athene biedt u de mooiste luxe all-inclusive zonvakantie met uw familie.

ALL-INCLUSIVE RESORTS IN GRIEKENLAND