Familievakanties in Spanje: natuur en sensaties

Ontdek de diversiteit van het Iberisch schiereiland, waar liefhebbers van de Middellandse Zee de cowboys van Sergio Leone ontmoeten.

Waar te verblijven? Geniet van een all-inclusive gezinsverblijf bij Club Med:

Te ontdekken in de buurt van ons Resort:

Andalusië, reis naar het middelpunt van de aarde

  • Stop tijdens uw gezinsvakantie bij het **Maro-strand **, 1u30 van Club Med Magna Marbella. Deze kleine baai met kristalhelder water werd beschouwd als een van de mooiste stranden van het Iberisch schiereiland.
  • Als u liever de zon vermijdt, ga dan naar Aracena en de Grot der Wonderen: bijna 1200m toegankelijke paden om de grote ondergrondse meren te verkennen.
  • Even exotisch, de regio Minas de Riotinto, 3u30 vanaf Club Med Magna Marbella, transformeert uw gezinsverblijf in een ruimte-odyssee met surrealistische landschappen die doen denken aan het oppervlak van Mars!
NOG MEER ONTDEKKINGEN OVER SPANJE

Ontmoet draken en cowboys tijdens uw gezinsvakantie in Spanje

  • Geniet tijdens uw gezinsvakantie in Spanje, 1 uur vanaf Club Med Magna Marbella, van de gigantische glijbanen en de Aquatic halfpipe van het Aqualand de Torremolinos.
  • Het lijkt er zo kalm, maar de bassins van Bioparc Fuengirola zijn de thuisbasis van Nijlkrokodillen. Het hele dierenrijk lijkt zich hier te hebben verzameld, aangezien het ook mogelijk is om Sumatraanse tijgers en Komodo-draken te bewonderen.
  • Bij Fort Bravo, bekend als Texas Hollywood, zijn de wilde beesten vertrokken. Een paar decennia geleden verwelkomde dit schilderachtige dorp de goeden, de slechteriken en de vele gangsters van Sergio Leone, waardoor Andalusië het Verre Westen van Europa werd!
ONZE KINDERCLUBS VOOR JONG EN OUD