Vakantie-ideeën voor de zomer?

Als u niet hebt besloten waar u deze zomer op vakantie gaat, zijn hier enkele suggesties voor bestemmingen waar u in de zomer heerlijk kunt zonnebaden!

DE MEDITERRANE, VUURTORENBESTEMMING VAN DE ZOMER

Door de landschappen van dennenbossen en goud-lijkende rotsen door de zon, blijft de Middellandse Zee reizigers van over de hele wereld aantrekken in de zomer. Om de dolce vita in karakteristieke steden te beleven, te genieten van de beste pasta, ijs en pizza's en om de hoogste actieve vulkaan van Europa te beklimmen, is het grote Italiaanse eiland Sicilië de eerste keuze.

Een populaire bestemming voor liefhebbers van grote hitte, zowel qua weer als qua sfeer, de Costa del Sol in Spanje stelt u niet alleen in staat om uit te rusten op gouden stranden, maar ook om sublieme Moorse steden te bezoeken en de hele nacht te feesten.

Verspreid tussen Europa en Azië, zal Turkije u betoveren met de met bougainville omzoomde straten en de ongelooflijke oude overblijfselen die dicht bij de droomstranden in de regio Antalya liggen.

Een grotere verandering van omgeving nodig? Waarom niet de kusten van Noord-Afrika verkennen door een vakantie aan te bieden op het eiland Djerba in Tunesië of op de witte zandstranden van Tetouan in Marokko? Ontspannen met het geluid van de golven, winkelen in veelkleurige souks en kameeltochten voor de deur van de woestijn, u zult een onvergetelijke zomervakantie ervaren.

Ga naar de Middellandse Zeekust voor een zomervakantie bij onze all-inclusive Resorts!

ZOMERVAKANTIE-IDEEËN: GA NAAR HET EINDE VAN DE WERELD

Ontdek een paradijselijk eiland in de Indische Oceaan. Het seizoen is ideaal voor het verkennen van de eilandlanden van de regio.

Voor de kust van Oost-Afrika belooft Mauritius zon, lagunes met doorschijnend water en lange stranden met wit zand omzoomd met palmbomen. De ontspannen sfeer is het best mogelijke middel tegen stress. Aarzel dus niet om uzelf gelukkig te maken!

Een ander eiland in de Indische Oceaan, Bali, dompelt u onder in de unieke sfeer van het Aziatische continent met de prachtige rijstterrassen, tempels met duizelingwekkende daken en de vriendelijke glimlach van de inwoners.

Het vermijden van de moessons die in de rest van Azië woeden, is de definitie van het paradijs voor reizigers die stranden, culturele ontdekkingen en wandelingen in ongelooflijke natuurgebieden zoeken. Alles onder een felle zon, maar verre van benauwd, waardoor het een perfecte bestemming is voor gezinnen.

Ga naar het einde van de wereld voor uw zomervakantie bij onze all-inclusive Resorts!

Kani
Kani
met vlucht
Met Exclusive Zone

Kani

Maldiven

EN ALS WE DEZE ZOMER IN FRANKRIJK WAREN?

Vertrekt u met jonge kinderen en wilt u niet te lang reizen? Waarom geniet u niet van uw vakantie door onze Franse regio's verder te verkennen? Dankzij het ongelooflijke mozaïek van landschappen, verleidt Frankrijk alle soorten reizigers.

Als de winnende combinatie van uw vakantie stranden, voorgerechten en de ontdekking van typische dorpjes is, ga dan op weg naar de Côte d'Azur en het achterland van Nice!

Geeft u de voorkeur aan de verstuiving van de Atlantische Oceaan en de maritieme steden met een rijke geschiedenis? Reis af naar Charente-Maritime om te watersporten, bezoek Fort Boyard en La Rochelle en verken de grootste wilde monding in Europa, de Gironde!

Als u op zoek bent naar frisse lucht in de bergen, heeft Frankrijk u veel te bieden met zijn gerenommeerde skigebieden, die van de zomer prachtige speeltuinen voor wandelaars maken. Ook kunt u prachtig mountainbiken, aan canyoning doen en klimmen.

Als u ten slotte bergwandelingen en zonnebaden op het strand wilt combineren, trakteer uzelf dan op een vakantie op het eiland van de schoonheid van de Middellandse Zee: Corsica! Mediterraan land, regio van Frankrijk, u beslist waar u deze zomer op vakantie gaat! Wat de bestemming ook is, u zult zeker genieten.

Frankrijk, kampioen van het toerisme

In 2018 verwelkomde Frankrijk 89,4 miljoen buitenlandse toeristen en bevestigde het de status als het meest bezochte land ter wereld sinds 1980. Des te meer reden om hier uw vakantie te vieren.

ook interessant