Club Med voor kinderen

Vakantie met de kinderen bij Club Med

4 goede redenen om voor Club Med te kiezen

§ Expertise en veiligheid: all-round kwalitatieve begeleiding
§ Kindergeluk voorop: lachen, sporten, knutselen, nieuwe vrienden maken...
§ Makkelijke organisatie: ruime openingsuren, speciale ruimtes, melkkeuken
§ Gezellig samen: ouders en kinderen beleve…

Op vakantie met de kinderen bij Club Med

Happy kids = Happy ouders

Er is een goede reden waarom ouders voor een gezinsvakantie bij ons kiezen. Een verblijf bij Club Med is niet alleen ontspannend, maar ook leerzaam en verrijkend. Kinderen kunnen zich ontplooien in al hun eigenheid en komen met de glimlach terug.

Heeft u een kleuter van 4 of een tiener van 17? Wij stellen activiteiten en materiaal op leeftijdsniveau voor en houden rekening met het seizoen, de omgeving van het Resort en vooral met de persoonlijkheid van ieder kind.

Onze G.O.s® zijn gepassioneerd door hun vak en zorgen ervoor dat uw kind zich amuseert, veel nieuwe dingen ontdekt en helemaal openbloeit.

ONTDEK AL ONZE AANBIEDINGEN VOOR GEZINNEN

Activiteiten voor mijn kinderen bij Club Med

Signature N°36: Voor grote sportievelingen in wording

De Kinderclub van de Club Med Resorts organiseert talloze activiteiten voor iedere leeftijd.

§ De allerkleinsten ontdekken Baby Gym of amuseren zich met knutselen en schilderen.
§ De Mini Club Med stelt sportieve en creatieve activiteiten voor.
§ In de Junior Club hebben tieners naast de vele sportopties (tennis, vliegende trapeze, waterskiën...) een speciale plek helemaal voor hun alleen; zonder de kleintje en zonder ouders.

SPORT ONTDEKKEN BIJ CLUB MED

Is de kinderclub in mijn arrangement inbegrepen ?

Signature n°1 - Alles is inbegrepen!

Alle activiteiten en lessen zijn steeds onder begeleiding en zijn voor kinderen van 4 t.e.m. 17 jaar inbegrepen in uw all-inclusive arrangement.

De Petit Club Med en Baby Club Med zijn een extra optie die beschikbaar is met toeslag. Belangrijk: schrijf uw kinderen in bij de reservering, zo bent u zeker van een plaatsje in de kinderclub van uw keuze.

ONTDEK HET ALL-INCLUSIVE CONCEPT BIJ CLUB MED

Welke bestemming voor vakantie met de kinderen?

Vlak om de hoek of aan de andere kant van de wereld

Zo goed als alle Club Med-bestemmingen zijn geschikt voor een vakantie met kinderen.

Ga allemaal samen skiën in La Plagne, of ruil de sneeuw voor het water en ga waterskiën in Griekenland of diepzeeduiken op Guadeloupe. Onze Club Med Resorts verwelkomen u en uw kinderen in een gezellige en feestelijke sfeer.

VAKANTIE IN EUROPA MET DE KIDS

VAN 4 T/M 23 MAANDEN

Zintuigen, emoties en tederheid in de Baby Club Med®

De Baby Club Med® voorziet verzorgingsmateriaal, evenwichtige maaltijden, een oppasdienst... zodat uw eerste vakantie samen met uw baby zo vlot mogelijk verloopt.

Activiteiten onder begeleiding van onze G.O.s®: wandelingen in onze parken en tuinen, Baby Gym, kennismaking met muziek, sprookjes voorlezen.

De Baby Club Med® vindt u in een aantal van onze Resorts en de plaatsen zijn beperkt. Reserveer gelijk een plek voor uw baby'tje tijdens de boeking. Deze service is een bijkomende betalende dienstverlening en is niet inbegrepen in uw all-inclusive arrangement.

ONTDEK DE BABY CLUB MED®

De beste Resorts voor baby's:

VAN 2 T/M 3 JAAR

creativiteit en nieuwsgierigheid in de Petit Club Med®

Voor kinderen van 2 t/m 3 jaar hebben we de Petit Club Med® opgericht. Deze ruimte straalt vertrouwen en speelsheid uit. Hier bieden onze gespecialiseerde G.O® uw kinderen een perfect evenwicht tussen rust en ontdekking (creativiteit, zelfexpressie, sport en spel).

De Petit Club Med® vindt u in een aantal van onze Resorts en de plaatsen zijn beperkt. Reserveer gelijk een plek voor uw peuter tijdens de reservatie. Deze service is een bijkomende betalende dienstverlening en is niet inbegrepen in uw all-inclusive arrangement.

ONTDEK DE PETIT CLUB MED®

Onze lievelingsresorts voor uw kleine schatten:

Vanaf 1 449 € In plaats van 1 705 € per persoon*
Met vlucht

Bali

Indonesië

VAN 4 T/M 10 JAAR

ze ontwikkelen hun talenten in de Mini Club Med®

De ruimtes en activiteiten van de Mini Club Med® zijn telkens aangepast aan elke leeftijd binnen deze categorie. In deze levensfase ontwikkelen kinderen namelijk de sterkste en mooiste vakantieherinneringen. Sporten, ontdekkingen, kunst, feestjes, voorstellingen... Uw kind beleeft de tijd van zijn leven!

ONTDEK DE MINI CLUB MED®

Topbestemmingen voor massa's fun:

VAN 11 T/M 17 JAAR

unieke vakantiemomenten voor de grote kinderen

Van de Junior Club Med® tot de Passworld® ruimtes... Uw kinderen van 11 t/m 17 jaar mogen vrij naar keuze deelnemen aan de activiteiten georganiseerd door onze G.O® en hebben vrije toegang tot de speciale jongerenruimtes.

2 groepen (11-13 jaar en 14-17 jaar) voor toffe momenten onder leeftijdsgenoten met uiteenlopende activiteiten zoals videomontage, leren dj'en, waterskiën, tennis, golf, volley...

ONTDEK DE TIENERCLUB

De coolste bestemmingen voor uw pubers:

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?